Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Dineren in de Bilt?

Restaurant de Bilt

Uit eten gaan is één van de leukste dingen op aarde. Het is al zeer lang populair en mensen hechten er veel waarde aan. Het is ideaal om gezamenlijk met uw vrienden leuke gesprekken te voeren, om zo de band tussen elkander te versterken. Maar het is ook leuk om met uw familie dit te doen, of bijvoorbeeld met collega’s. Bij ons restaurant de Bilt kunt u gelukkig heerlijk dineren, maar u kunt er ook terecht voor andere zaken. Lees hieronder de voordelen.

Lunchen en dineren in de tuin

Natuurlijk kan het leuk zijn om heerlijk binnen te dineren, maar waarom zou u dat doen als het heerlijk weer is? Dan is dat toch hartstikke zonde? In die gevallen kunt u er dan voor kiezen om heerlijk te lunchen of te dineren in onze prachtige tuin. U kunt genieten van een prachtig uitzicht en daar heerlijk tot rust komen. U kunt er bijvoorbeeld ook profiteren van parasols en dergelijke, zodat u niet de gehele dag in de zon hoeft te zitten. Het is ideaal om met meerdere personen te doen.

Specialiteiten

Het voordeel is dat ons eten niet normaal is, maar dat wij u kunnen voorzien van heerlijke specialiteiten. Het voordeel daarvan is dat u echt iets unieks gaat ervaren. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld trakteren op heerlijke kazen, maar voor nog meer andere zaken bent u ook bij ons op de juiste plek.

vergaderzaal de Bilt

Moet u klanten ontvangen, of bent u een directeur van een groot bedrijf en heeft u een vergaderzaal de Bilt nodig? In dat geval bent u ook bij ons op de juiste plaats. Wij hebben verschillende vergaderzalen alwaar u heerlijk kunt genieten van koffie, thee en andere dranken. Bovendien profiteert u dan van een heerlijke maaltijd, zodat de gesprekken lekker lopen!

https://witte-zwaan.nl/