Tandtechnisch Laboratorium TTL Appelhof

Tandtechnisch Laboratorium TTL Appelhof maakt natuurlijke spraak mogelijk in de vorm van implantaten gebit. Sommige opties voor het vervangen van tanden, zoals een kunstgebit, kunnen uw vermogen om woorden correct uit te spreken beïnvloeden. Ontbrekende tanden kunnen ook uw spraak veranderen. Omdat implantaten gebit aanvoelen en functioneren als natuurlijke tanden, kunt u gemakkelijk en natuurlijk spreken.

Uw hele leven lang veel plezier van kwalitatief goede implantaten

Kunsttanden moeten nog steeds worden verzorgd om te voorkomen dat bacteriën zich in uw mond ophopen en infecties veroorzaken, maar het materiaal waarvan implantaten zijn gemaakt, kan niet bederven. U hoeft zich nooit zorgen te maken dat u gaatjes in uw tandheelkundige implantaten krijgt! Het verzorgen van tandheelkundige implantaten is eenvoudig! Gewoon poetsen en flossen zoals u normaal zou doen. Voor tandheelkundige implantaten hoeft u geen speciale producten te kopen om ze schoon te maken of te verzorgen. U hebt geen bekers, reinigingstabletten, kleefmiddel of speciale flossers nodig. U poetst en flost gewoon, precies zoals u zou doen met uw natuurlijke tanden.

Tanden bleken voor een stralend en verzorgd gebit

Patiënten met een kunstgebit voelen zich soms zelfbewust over praten, lachen of eten in het openbaar, omdat een kunstgebit zichtbaar kan verschuiven of in uw mond kan glijden. Tandheelkundige implantaten zijn stevig op hun plaats verankerd en zullen u nooit in verlegenheid brengen. Dit, in combinatie met tanden bleken, zorgt voor een stralend en verzorgd gebit.

Ook voor een snurkbeugel op maat

Een opening in uw mond veroorzaakt door een ontbrekende tand kan ervoor zorgen dat de tanden aan weerszijden van de opening van positie veranderen, wat leidt tot een verkeerde uitlijning. Tandheelkundige implantaten vullen het gat, zodat u een rechte, gelijkmatige glimlach kunt behouden. In de nacht ontspannen kunnen slapen? Kies dan voor een bijpassende snurkbeugel op maat.

http://www.ttl-appelhof.nl/