Toneel groep helvetia
Image default
Rechten

Dé letselschade advocaat van Rotterdam

Een letselschade advocaat van Rotterdam die niet bang is om door het vuur te gaan voor zijn cliënten. Dat vindt u bij Trias Legal. Dit letselschade advocaten bureau werkt met professionele advocaten die zijn gespecialiseerd op het gebied van letselschade. Hoewel het u misschien nog niet is overkomen, is de kans groot dat u ergens in de loop van uw leven te maken zult krijgen met een ongeluk waar u het slachtoffer bent. Een letselschade advocaat van Rotterdam zorgt dat u de vergoeding kan ontvangen die u verdient.

Een verzekeringsmaatschappij die jouw claim toewijst

Horen dat de verzekeringsmaatschappij uw claim heeft afgewezen, kan bij veel slachtoffers van ongevallen verwoesting en angst veroorzaken. U bent zich nu niet alleen door uw verwondingen en uw herstel te navigeren, u moet zich ook ineens extra zorgen maken dat u nu zelf moet uitzoeken hoe u uw medische rekeningen gaat betalen. Als de verzekeringsmaatschappij die de aansprakelijke partij dekt uw claim afwijst, kan een advocaat u helpen die weigering te betwisten en tot een meer bevredigende oplossing te komen. De verzekeringsmaatschappij kan de claim om verschillende redenen weigeren. Een letselschade advocaat in Rotterdam staat klaar om samen met u deze strijd aan te gaan.

Juridische ondersteuning tijdens het onderzoek

De verzekeringsmaatschappij is van mening dat de partij die zij dekken het ongeval niet heeft veroorzaakt. De verzekeringsmaatschappij kan proberen te beweren dat u het ongeval heeft veroorzaakt, of kan proberen vast te stellen dat een andere partij aansprakelijk is voor het ongeval. Een letselschade advocaat van Rotterdam kan helpen bij het onderzoeken van het ongeval en bepalen wie aansprakelijk is. Bij een auto-ongeluk kan het bijvoorbeeld gaan om het zoeken naar video van het ongeval of het raadplegen van getuigen ter plaatse, maar het kan ook gaan over het inschakelen van een deskundige getuige die kan helpen precies vast te stellen hoe het ongeval heeft plaatsgevonden en wie of wat het heeft veroorzaakt.