Toneel groep helvetia
Image default
Auto's en Motoren

Elektro brommer

Milieubewust en tegelijk ook prettig brommer rijden? Dan zijn deze elektro brommers iets voor jou.

Door nieuwe technologie zijn de accu’s erg verbeterd. De actieradius is zeer verhoogd. Met 1 accu van de elektro brommer kan meer dan 100km worden gereden. De kosten van het opladen en de tijdsduur van het opladen verschillen per type accu.

Meer informatie Elektro brommers

Voor extra informatie hierover kun je ons contacten. We zullen je dan uitgebreid van informatie voorzien. Naast het feit dat je milieuvriendelijk bezig bent, is de elektro brommer zeer comfortabel en prettig in gebruik. Zo rijden de elektro brommers aanzienlijk stiller dan een diesel brommer. Ook hebben onze brommers nauwelijks onderhoudskosten. Het enige waar je af en toe op moet letten is het opladen van de accu. Dit kan eenvoudig in je eigen huis. Wacht dus niet langer. Via onze website kunt u een afspraak met ons maken of direct een elektro brommer bestellen.

Vragen?

Escooter Nederland helpt je graag verder. Voor meer informatie, vragen, of het inplannen van een bezichtiging van een van onze eyecatchers neemt u graag contact op via: 06-18068695 of stuur een mailtje naar: info@escooter-winkel.nl

De koffie, met een overheerlijk brabants worstenbroodje staat voor u klaar!

contactgegevens:
Veerkensweg 22
4751 CS te Oud-Gastel

Telefonisch bereikbaar op: 06-18068695
maandag t/m zaterdag van 10.00-18.00
per mail via: info@escooter-winkel.nl

https://www.escooter-winkel.nl/elektro-brommer/

Gerelateerde artikelen

Meer informatie over de chiptuning

Waarom een lease auto zakelijk overwegen?

Steeds vaker wordt voor lease van bedrijfsauto’s gekozen