Toneel groep helvetia
Image default
Dienstverlening

Breng een bezoek aan deze uitgebreide showroom met vloer- en wandtegels

Kan uw woon- of badkamer wel een opknapbeurt gebruiken? Dan doen nieuwe vloer- of wandtegels vaak al wonderen. De hele ruimte krijgt er een upgrade van en u waant zich in een compleet nieuwe, sfeervolle omgeving. Wanneer u op jacht gaat naar de perfecte tegel, merkt u al snel dat de keuze enorm is. Er bestaat een grote verscheidenheid aan tegels die passen binnen diverse woonstijlen. Gelukkig verkopen ze Bij KROON Vloeren in Steen diverse vloertegels die zowel voor landelijke, klassieke als moderne tegelvloeren geschikt zijn. Hun collectie is ontzettend breed en ruim waardoor u er geheid slaagt.

Het ruime aanbod aan tegels

Wilt u een nieuwe vloer in de woonkamer of praktische tegels in de keuken? U vindt het bij deze tegelgigant! In de loop van de jaren is hun collectie uitgebreid en laten ze vooral ook veel unieke soorten zien. Dan hebben we het dus niet over tegels die u ‘op elke hoek van de straat’ vindt, maar die een sprekend design hebben. Uiteraard hebben ze ook genoeg gangbare modellen beschikbaar wanneer u dat wenst. Denk hierbij aan keramische tegels of parket, maar ook veel verschillende natuursteen tegels. Deze tegels kunnen verschillende bewerkingen krijgen, waardoor u ze bijvoorbeeld polijst of juist ruw maakt. Wilt u vloertegels leggen die in combinatie met vloerverwarming mogelijk is? Dat komt goed uit, want er is geen betere warmte begeleider dan steen. Vloertegels geleiden de warmte ontzettend goed, waardoor de combinatie van vloerverwarming en vloertegels het beste rendement oplevert in vergelijk met andere soorten vloerbedekking.

Bezoek de showroom

Er is een mooi en gevarieerd assortiment met vloertegels en wandtegels te zien in hun tegelshowroom in Meerkerk. Hun showroom ligt centraal in Nederland: u vindt ons tussen Gorinchem en Utrecht. Ga vrijblijvend bij hen langs en bewonder de collectie met eigen ogen. Ook voor persoonlijk advies staan de experts van KROON Vloeren in Steen voor u klaar!

Gerelateerde artikelen

Zwanger en last van rugpijn? TENS is de oplossing voor pijnvermindering

Houten naambordjes, op maat gemaakt door de Naambordenspecialist

Vuurrood Veiligheid geeft realistische BHV cursussen