Toneel groep helvetia
Image default
Aanbiedingen

Parasolvoet

 

Op het moment dat de wind onder uw parasol komt, kiepert de parasol om voor u het doorheeft. Om schade aan uw parasol te voorkomen, raadt Maxtotaal.nl u aan om er een parasolvoet bij te bestellen. Een parasolvoet is voorzien van een smalle opening, waardoor u de paal van de parasol er zo in kunt steken.

Maxtotaal.nl biedt uitsluitend vulbare varianten van de ‘voet’ aan. Dit betekent dat u een grote hoeveelheid water in de parasolvoet laat stromen, om de versteviging te vergemakkelijken. Wilt u meer weten over de parasolvoet? Op deze pagina bespreken we de mogelijkheden.

Parasolvoet vulbaar

Zoals de productnaam al verklapt, is de Progarden vulbare parasolvoet een parasolvoet die vulbaar is met water. Deze vulbare parasolvoet is gemaakt van kunststof en is te vullen met water, grind of zand. Een combinatie van deze drie is de meest daadkrachtige methode. Met een lengte van 46 cm, een breedte van 36 cm en een hoogte van 10 cm, biedt dit product plaats aan maar liefst 25 liter. Deze versteviging voorkomt dat de parasol gaat zwabberen.

Voet voor zweefparasol

Om het gebruiksgemak van de voet voor de zweefparasol nog verder te vergroten, kunt u ervoor kiezen om de parasolvoet op een plateau met wieltjes te plaatsen. Zo’n soort montage zorgt ervoor dat de parasol niet gebonden is aan één plek en u eventueel van plek kunt veranderen.

Mensen die minder handig aangelegd zijn, maar de parasol toch willen verplaatsen, kunnen ook voor een wat makkelijkere manier kiezen. Door de parasolvoet leeg te laten lopen, verliest het product zijn zwaarte, en wordt het een stuk eenvoudiger om het geheel te voorzien van een ander plaatsje.

Parasolvoet van Maxtotaal.nl

De parasolvoet van Maxtotaal.nl is perfect te combineren met een parasol met led verlichting. Dit soort parasols zijn voorzien van led strips, die in sommige gevallen op zonne-energie werken. Hierdoor bent u ook na zonsondergang verzekerd van een tuin met het nodige licht. Wilt u meer weten over onze service? Laat uw vraag dan gerust achter in het contactformulier. Wij zorgen dan spoedig voor een antwoord.

https://www.maxtotaal.nl/