Toneel groep helvetia
Image default
Dienstverlening

Betrouwbaar en professioneel, dat is de Frigo Group

Frigo Group is een professionele en betrouwbare partner voor koeltransport en -opslag

Een modern ingericht vrieshuis, een strakke planning en 24/7 toezicht zijn essentieel als het om diepvries opslag gaat. Bij Frigo Group zijn alle drie de aspecten 100% in orde. Er zijn twee grote vrieshuizen (in ’s-Heerenberg en in Nieuw-Vennep) met voldoende capaciteit voor alle klanten. Beide locaties zijn uitgerust met een WMS: Warehouse Management System inclusief barcode identificatie. Dit betekent dat de producten tot op colliniveau gelokaliseerd kunnen worden. Het bekijken van voorraden gebeurt via een persoonlijke login. Bijbehorende overzichtslijsten -eventueel met houdbaarheidsdata- worden automatisch verstrekt. Hoe gedetailleerd en hoe vaak, bepaalt de klant. Als familiebedrijf vindt Frigo Group persoonlijk contact erg belangrijk. De organisatiestructuur is plat; er zijn nauwelijks managementlagen tussen werknemers en leiding. De communicatie is in alle gevallen duidelijk, eerlijk en to the point. De meeste klantrelaties zijn van langdurige aard, sommige gaan zelfs terug tot het beginjaar 1973.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een populair begrip. Er wordt van alles onder verstaan. Voor het Frigo Group team betekent duurzaam werken: respectvol omgaan met de bronnen waaruit geput wordt. Hier komen bepaalde waarden en normen om de hoek kijken die zich concreet uiten in:

-energiezuinige machines;

-afvalstromen binnen de perken houden en scheiden;

-groupage.

Het laatste punt lichten we kort toe. De doelstelling is zo laag mogelijke transportkosten realiseren én voldoen aan zo hoog mogelijke kwaliteitseisen. Dit wordt bereikt door een efficiënte bundeling (groupage) van gekoelde / ingevroren producten. Zowel qua opslag als qua vervoer. Geen halve hallen en ladingen dus, maar een optimaal gebruik van koelhuizen en vrachtwagens. In Geldermalsen staat het hoofdkantoor van Frigo Group Logistics. Een ervaren planteam brengt daar dag in dag uit de opslag en het transport in kaart. Een en ander wordt op elkaar afstemt en gemonitord. Van a tot z: van binnenkomst tot aflevering bij de klant.

 

Heeft u interesse in de dienstverlening van Frigo Group? U kunt op werkdagen contact opnemen via een van deze telefoonnummers: +31 850 440 680 (Geldermalsen), +31 252 419 017 (Nieuw-Vennep), +31 314 66 51 25 (’s-Heerenberg).

 

https://www.frigogroup.com/