Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Beste rijschool in Rotterdam en Den Haag

Wanneer je in de omgeving van Den Haag en Rotterdam op zoek gaat naar een rijschool is er echt onwijs veel keus. Ik was al een tijdje op zoek, maar kwam er door het grote aanbod aan rijscholen echt niet uit. Daarom besloot ik uiteindelijk maar eens rond te vragen bij wat vrienden die al wel zelfstandig in een auto de weg op mogen. Velen van hen vertelden me dat ze rijles hebben gehad bij Rijschool Actief.

Daarom heb ik contact opgenomen met een van de instructeurs en een gratis proefles aangevraagd. En zo geschiedde. Vandaag vertel ik meer over mijn ervaring met deze rijschool in Rotterdam en rijschool in Den Haag.

Rijles in Rotterdam of Den Haag

Ik woon in Den Haag en ga naar school in Rotterdam. Dat was vanaf het eerste contactmoment geen probleem! Voor de eerst rijles in Den Haag (dit was de gratis proefles) werd ik gewoon bij mijn huis opgehaald. Maar als ik had gewild dat de instructeur me op had gehaald van school, dan was dat ook goed!

Na de gratis proefles heb ik zowel rijles in Rotterdam als rijles in Den Haag. Ondanks dat de steden zo dicht bij elkaar liggen, zijn ze heel anders. Extra leuk dus om rijles te krijgen in vele verschillende steden. Zo zie je nog eens wat!

Handige theorie lessen

Het behalen van je theorie examen is uiteraard ook een belangrijk onderdeel van het behalen van je rijbewijs. Nadat ik al een paar keer gefaald had, besloot ik toch maar wat theorie lessen te volgen bij deze rijschool in Rotterdam en Den Haag. Tijdens de theorie cursus leerde ik de ins en outs van de verkeersregels, ideaal! Ook heb ik bij de rijschool een theorie totaalpakket besteld dat mij goed voorbereidde voor het examen. Na 3x was ik geslaagd!

Ook motorrijles volgen

Ik ben heel erg blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald met behulp van rijschool Actief. Nu kan ik zelfstandig de weg op e gaan en staan waar ik wil. Het lijkt me echter ook heel erg gaaf om mijn motorrijbewijs te halen. Een motor is heel erg duur, dus ik ben nog aan het sparen. Het is de bedoeling dat ik volgend jaar juni ga beginnen met motorrijles in Rotterdam. En ook die lessen volg ik natuurlijk bij deze rijschool in Den Haag en omgeving!

https://www.autorijschoolactief.nl/

Gerelateerde artikelen

Bart Dijkhof voor al uw spuitwerk

Vintage webwinkel

Altijd een originele stijl met een harembroek dames