Toneel groep helvetia
Image default
Vervoer en transport

Bekijk de algemene voorwaarden Schipholtaxi

Bekijk de algemene voorwaarden Schipholtaxi

Het is aan te raden om naar de algemene voorwaarden van jouw Schipholtaxi te kijken. Zo vallen daar bijvoorbeeld jouw vluchttijden onder. Je zal een bevestiging van jouw taxibedrijf ontvangen. Hierop staan de door jouw doorgegevens vluchtgegevens op. Het is van belang deze te vergelijken met je vliegticket. Als deze gegevens niet kloppen, dan moeten deze zo snel mogelijk aangepast worden. Vaak geldt hiervoor een bepaald termijn, welke je in de algemene voorwaarden zal vinden. Dit en andere zaken die van belang zijn kan je zo terugvinden. Weet met wie je in zee gaat.

 

Noteer het telefoonnummer

Sla altijd het telefoonnummer van jouw taxi aanbieder op, zo kan je hen altijd bereiken als het nodig is. Bekijk het tijdstip waarop je wordt opgehaald en zorg dat je klaarstaat. In algemene voorwaarden kan je vinden welke marge het taxibedrijf rekent voor de ophaaltijd, bij zowel de heen- als de terugreis. Een paar goed bereikbare en ervaren Schipholtaxi’s zijn te vinden op: Schipholtaxi.pro, Taxi.expert of Schipholtaxi.amsterdam.

 

Bij vertragingen of andere onverwachtse zaken

Verder kan het slim zijn te weten hoe een taxi handelt als er vertragingen onderweg zijn. Welke garantie heb je bij oponthoud of andere onverwachtse zaken, zoals bijvoorbeeld een file of een vertraagde aankomsttijd van jouw vliegtuig. Wat verwacht het taxibedrijf van jou en wat kan jij van hen verwachten? Hetzelfde geldt bij een annulering van de rit. Tot hoelang van te voren kan dit, en wat zijn hiervoor de kosten? Je kan al dit soort dingen vragen aan jouw aanbieder. Al is het maar om een onbetrouwbaar bedrijf te ontmaskeren.

 

Bagagevoorschriften

Als je een Schipholtaxi reserveert, dan kan het handig zijn om te vragen naar welke bagagevoorschriften ze hanteren. Meestal zal dit niet van belang zijn bij een privé taxi, maar bij een gedeelde taxi kan dit weldegelijk een ding zijn. Heb jij buitengewone of grote bagagestukken om mee te nemen, dan overleg altijd even bij het taxibedrijf. Bij Schipholtaxi.pro, Taxi.expert of Schipholtaxi.amsterdam zal je altijd in een privé taxi plaatsnemen, dus geen onbekenden en geen extra reistijd naar de luchthaven, maar je bagage moet wel in de auto passen natuurlijk.