Toneel groep helvetia
Image default
Zakelijk

Amsterdam vergaderlocatie

Vergader eens op een andere manier en denk ‘’out of the box’’. Een inspirerende vergaderlocatie bevordert de creativiteit en verhoogt de concentratie van de deelnemers.  In Amsterdam vindt u bijvoorbeeld veel inspirerende locaties om te vergaderen. Ondanks het ruime aanbod is het echter wel belangrijk om een locatie te vinden die past bij uw bedrijf, maar ook bij het type vergadering die u geeft. Daarnaast is het belangrijk dat wanneer u een vergaderzaal huurt, u een locatie kiest die goed bereikbaar is. Kunt u de locatie bereiken met het openbaar vervoer en/of met de auto? En is het mogelijk om te parkeren? Houd hierbij rekening met de deelnemers van de vergadering.

Gunstige ligging en eigen parkeerruimte

Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel is een ideale locatie wanneer u op zoek bent naar een vergaderruimte in Amsterdam Zuid. Zo is het hotel perfect aan te rijden en beschikt het over een eigen parkeergarage. Daarnaast ligt het hotel op vijf minuten lopen van het metrostation Overamstel. De zalen beschikken over een unieke inrichting met een prachtig uitzicht over de Amstel. In de zalen vindt u de nieuwste apparatuur zoals een draadloos Clickshare systeem, een LCD-scherm en een professionele geluidsinstallatie.

De vergaderruimtes van Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Zo kunt u terecht voor bijvoorbeeld een vergadering, training, workshop of zelfs een evenement. De exclusieve loungeruime, Club Pampus, is uitermate geschikt voor het organiseren van een event. In de ruimte kunt u met een gezelschap van 300 personen terecht. Dit maakt Hotel Amsterdam Amstel, naast een vergaderlocatie, ook nog een goede eventlocatie in Amsterdam.

Heeft u interesse gekregen in zaalhuur in Amsterdam Zuidoost? Neem dan gerust contact op met Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel. Het salesteam spreekt graag samen met u de wensen door. Schroom niet om te informeren naar verschillende mogelijkheden zoals aanvullende faciliteiten in de vergaderruimte of een vergaderarrangement.

https://www.vandervalkamsterdam.com/

Gerelateerde artikelen

NLP practitioner opleiding