Wil je even tot rust komen en genieten van een heerlijke massage in Hengelo? Boek dan een massage bij ons in de salon. Een massage in Hengelo is in de eerste plaats genieten. Genieten van een deskundige masseur die je lichaam laat ontspannen. Naast dat goed is voor jezelf is het ook een massage in Hengelo ook gezond en goed is voor lichaam en geest.

Even helemaal weg

Een massage in Hengelo betekent even helemaal ontspannen en weg. De rustgevende en sfeervolle salon maakt dat je al kunt ontspannen en dat er een rustgevoel ontstaat. Daarnaast krijg je tijdens de massage in Hengelo de onverdeelde aandacht van de masseur.  Er speelt rustgevende muziek en hangt een heerlijke geur in de ruimte. Dit alles zorgt ervoor dat je heerlijk kunt ontspannen tijdens de massage in Hengelo. Naast dat het voor jezelf goed is, krijgt ook je lichaam de kans om zich te ontspannen. Tijdens de massage in Hengelo krijgt je lichaam de gelegenheid te herstellen. Ook wordt door een massage de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd. Deze stoffen verminderen stress en verhogen je geluksgevoel. En, doordat je spieren na een massage goed doorbloed zijn, voelen ze weer soepel en ontspannen aan. Niet alleen jij maar ook je lichaam verlaat met een geluksgevoel de salon.

 Lomi Lomi Massage

Een van de bekendste massage in Hengelo is de  Lomi Lomi massage. Deze massage komt oorspronkelijk uit HawaÏ en betekent: ‘drukken, kneden en wrijven’. Bij deze massage in Hengelo draait het voornamelijk om harmonie. Zolang je lichaam in harmonie is zijn er geen blokkades of weerstand in je lichaam. De massage in Hengelo heeft een helende werking en een stimulerende werking op spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, de bloedsomloop en de organen. De massage in Hengelo zorgt ook voor een betere stofwisseling en de afvoer van afvalstoffen. Al met al is deze massage in Hengelo zeker aan te raden voor u.