Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Advocatenkantoor Rotterdam, gespecialiseerd in het strafrecht

Bent u op zoek naar een advocatenkantoor in Rotterdam met een specialiteit in het strafrecht? Libertas Advocaten zorgt voor hoogwaardige juridische bijstand in strafrechtelijke zaken. Wij staan zowel particulieren als zakelijke partijen bij.

Naast een specialisatie in het commune strafrecht zijn onze advocaten ook specialist in het bestuursstrafrecht en fiscaal strafrecht. Het bestuursstrafrecht betreft toezicht, handhaving en daaruit volgende bestuursrechtelijke sancties. Wanneer u op deze manier in aanraking komt met het strafrecht kunnen we ook daarbij juridische bijstand bieden.

Helder advies door een transparant advocatenkantoor

Om onze cliënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn zorgen we ervoor dat onze ervaring in de praktijk gecombineerd wordt met onze juridische expertise. Hierdoor kunnen onze advocaten in alle gevallen de beste oplossingen vinden. Daarbij is het uitgangspunt van ons advocatenkantoor altijd om dit op zo helder en transparante manier te doen. U wordt dus altijd goed geadviseerd over de rechten en plichten in uw positie, alsmede de beste strategie voor uw proces. Over tarieven maken we vooraf afspraken, zodat u achteraf op dit gebied niet voor verassingen komt te staan.

Tegenwicht tegen de handhavende overheid

Met een advocatenkantoor aan uw zijde staat u sterker tegen de handhavende overheid. Een strafrechtadvocaat kan tijdens een strafrechtelijke procedure namelijk voor tegenwicht zorgen. Door uw belangen te behartigen en een juiste processtrategie te volgen wordt het beste van de situatie gemaakt. Daarbij is het doel strafvervolging te voorkomen. Onze advocaten zullen alleszins altijd inzetten op de beste en meest realistische oplossing, uiteraard altijd in overleg met u.

Vraag vrijblijvend een oriënterend gesprek aan

Wilt u uw zaak met ons bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons advocatenkantoor op. Bezoek onze website en vul het online contactformulier in, of neem telefonisch contact op door te bellen naar +31 (0)10-268 17 58.

https://www.libertasadvocaten.com/

Gerelateerde artikelen

Pop art schilderijen

Gespecialiseerd ontstoppingsbedrijf in Apeldoorn

Termatech