Toneel groep helvetia
Image default
Aanbiedingen

Zo moet jij je huid reinigen

Een goede verzorging routine is iets wat je huid nodig heeft. Het kan alleen lastig zijn om de juiste producten bij je huid te vinden. Is je huid vettig? Of juist weer droog? Heeft je huid meer aandacht nodig? Of is je huid juist tevreden met enkele producten? Elke huid is dan ook anders en helaas moet jij er zelf achter komen wat het beste bij je huid past, en dan betekent veel verschillende producten proberen. Gelukkig kunnen wij hier wel een handje bij helpen, wil je weten hoe? Lees deze blog dan verder!

 

Deze producten zijn geweldig voor je huid

Jouw verzorgingsroutine hoeft niet te bestaan uit veel stappen. De belangrijkste zijn namelijk het reiniging van de huid en het hydrateren van de huid. Het is daarom zeer belangrijk om je huid twee keer per dag te reinigen met producten die geschikt zijn voor jouw huid. het is mogelijk om in de ochtend en de avond dezelfde producten te gebruiken. Maar het kan ook zijn dat je in de avond een iets agressievere cleanser nodig hebt dan in de ochtend. Bij Quality Wellness Resorts is het mogelijk om gezichtsproducten van BABOR aan te schaffen. Deze producten zijn geschikt voor iedere huidtype. En als je huid nog iets meer nodig heeft, omdat die bijvoorbeeld acne heeft dan is het mogelijk om een peeling aan te schaffen. Op deze manier geef jij je huid de boost die nodig is. Een skin care routine hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn!

 

Dit moet je doen als je huid gereinigd is 

Als je huid gereinigd is aan de hand van een cleanser en misschien wel een peeling. Dan is het tijd om de huid verzorgen. Je hebt nu de barrière van de huid kwetsbaar gemaakt en het is dan ook weer de bedoeling dat de barrière sterk blijft. Dit doe je aan de hand van een serum en dag- of nachtcrème. Daarnaast is het zeer belangrijk om elke ochtend zonnebrandcrème op te smeren!

 

BABOR

Wil je graag meer weten over de BABOR producten? Bijvoorbeeld wat ze nou echt met je huid doen en of het bij je huid past? Neem dan gerust een kijkje op Quality Wellness Resorts. Of neem gerust contact op met een van de experts.

 

https://www.qualitywellnessresorts.nl/

Gerelateerde artikelen

Wat zijn goede motor aanhangers?

Hoe onderhoud ik mijn gazon na de zomer? Door te verticuteren!

Fases tot celebrities kunstfotografie