Toneel groep helvetia
Image default
Aanbiedingen

Save Vape

Als je op zoek bent naar een e-sigaret dan is het handig om eens een kijkje te nemen op de website van Save Vape. Roken met een e-sigaret wordt ook wel vapen genoemd. Een vape is dan ook een andere benaming voor een elektronische sigaret/damper. Je inhaleert de damp bij het roken van de e-sigaret. Vandaar dus dat een elektronische sigaret ook wel vape, vaper of damper genoemd wordt. Wil je meer weten over vapen? Lees deze blog dan verder, wij vertellen hier namelijk meer over.

Hier moet je op letten
Als je een vape koopt, zijn er een aantal zaken om op te letten. Het allerbelangrijkste is dat je er zeker van bent dat je vape bestaat uit gecertificeerde onderdelen. Zo weet je in ieder geval zeker dat je je geen zorgen hoeft te maken om de kwaliteit. Een vape bestaat uit een tank en batterij. In de tank bevindt zich de coil. Dit onderdeel zet de e-liquid om in damp. Als je voor het eerst een e-sigaret aanschaft dan heb je een andere nodig dan iemand die al vaker vaped. Dit komt doordat een beginnende vaper vaak dezelfde inhaleertechniek gebruikt als bij een traditionele sigaret. Dit noemen we de mouth to lung methode. Je verzamelt de damp eerst in je mond en laat deze vervolgens naar je longen gaan. Een gevorderde vaper inhaleren volgens de direct lung methode. De damp wordt niet in de mond verzameld, maar gaat direct rechtstreeks naar de longen. Voor beide methodes heb je andere onderdelen nodig.

Vape aanschaffen?

Wil je graag een vape of e-sigaret aanschaffen? Doe dit dan bij een goede vape shop waar ze beschikken over gecertificeerde producten. Dit vindt je dan ook bij Save Vape. Deze partij heeft een ruim aanbod aan aroma’s, waardoor er zeker een smaak tussen zit die jouw voorkeur heeft. Daarnaast is het ook vaker mogelijk om te wisselen van smaak. Wil je meer weten over de partij of over een vaper? Neem dan gerust contact op met een van de experts. Ze helpen je namelijk graag verder.

 

https://www.nicotinebase.nl/nl/