Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Wilt u alles schoon en rein: dan moet u bij schoonmaak Hendriksen zijn

Schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf Hendriksen heeft gedegen kennis waar het om gaat om schoonmaak, glasbewassing en gevelreiniging. Door de veelzijdigheid is het mogelijk, om als bedrijf gebruik te maken van de dienstverlening die het schoonmaakbedrijf Deventer aanbiedt.

Glas bewassing

De uitstraling van een pand begint al bij het de buitenkant. Een schone gevel en frisse, schone ramen geven direct een beeld van de aandacht, die wordt besteed aan de werkruimte. Voor het laten reinigen van de ramen bent je bij glazenwasser Deventer op het juiste adres. Doordat tijdens de schoonmaakwerkzaamheden gebruik wordt gemaakt van moderne apparatuur, zullen jouw ramen al snel weer blinkend schoon zijn. Als je gebruik maakt van de glazenwasser Deventer, dan loont het zich zeker om ook eens te informeren naar de gevelreiniging. Los van de frisse uitstraling die het geeft, kan door het reinigen van de gevel worden voorkomen, dat mossen, zure regen en beschadigingen lekkages aan de binnenkant van het pand veroorzaken.

Klein onderhoud

Niet alleen bovenstaande werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd door schoonmaakbedrijf Deventer, ook voor tuinonderhoud, kantinebeheer en kleintechnisch onderhoud kan het gecertificeerde bedrijf uitkomst bieden.

Veelzijdigheid diensten

Door grote waarde te hechten aan langdurige, duurzame relaties met de klanten, wordt ook echt met je meegedacht door schoonmaakbedrijf Deventer. Zo kan gebruik worden gemaakt van een handyman, die allerhande klussen voor jou kan uitvoeren. De jarenlange ervaring, gecombineerd met een deskundig team dat voor elke klus een oplossing heeft, maakt dat jouw werkzaamheden, snel en volledig naar wens zullen worden uitgevoerd. Bij het aanvragen van een offerte, wordt er binnen 24 uur een offerte op maat gegeven. Wat misschien van nog grotere waarde kan zijn, is het aanbieden van een spoedklus door jou. Hiervoor kun je telefonisch contact opnemen. Er zal dan goed met jou worden meegedacht. Een passende oplossing binnen handbereik.

https://www.schoonmaakhendriksen.nl/