Toneel groep helvetia
Image default
Gezondheid

Welke zorgverzekering past bij mij?

Dit is een vraag die u zichzelf in principe elk jaar opnieuw kunt stellen. Door veranderingen in de zorg wordt ook jaarlijks de inhoud van het basispakket aangepast. Hierdoor kan het voorkomen dat uw zorgverzekering ineens niet meer goed aansluit op uw zorgbehoeften. In dat geval is het goed om eens kritisch te kijken naar uw zorgverzekering en u af te vragen: Welke zorgverzekering past bij mij? Salland helpt u graag bij het afsluiten van een passende zorgverzekering. Als regionale zorgverzekeraar zijn wij gericht op het verbeteren van de zorg in Overijssel en Gelderland. Zo profiteert u altijd van de beste zorg.

Salland basisverzekering

De inhoud van de basisverzekering wordt ieder jaar vastgesteld door de overheid. Dit is voor iedere zorgverzekeraar hetzelfde. Waar wel een verschil in zit, is de premie die u betaalt en de service die u kunt verwachten. Salland houdt de zorgpremie altijd laag, omdat wij niet gericht zijn op het maken van winst. We houden ons liever bezig met de kwaliteit van de zorg. Daarnaast ligt onze focus op het helpen van klanten, bijvoorbeeld bij het vinden van geschikte zorg dicht bij huis of een zorgaanbieder met een korte wachtlijst.

Aanvullende verzekering

Voor sommige mensen is alleen een basisverzekering voldoende om alle nodige zorg te dekken. Wilt u ook gebruik kunnen maken van behandelingen die niet vergoed worden vanuit de basisverzekering? Dan kunt u bij Salland kiezen uit vijf aanvullende verzekeringen om uw basispakket mee uit te breiden. Ook hebben we drie losse tandartsverzekeringen voor wie regelmatig een bezoek brengt aan de tandarts. Wilt u meer weten over onze verzekeringen, dan beantwoorden we graag al uw vragen. We zijn bereikbaar via telefoon en email, maar u kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp.

https://www.salland.nl/