Toneel groep helvetia
Image default
Dienstverlening

Vrije zorgkeuze met ZorgDirect

Vind jij het prettig om zelf te kunnen kiezen door welke zorgaanbieder je behandeld wilt worden? Dan is een zorgverzekeraar met een restitutiepolis het meest geschikt voor jou. Vanaf het begin van 2018 is de basisverzekering van ZorgDirect overgegaan van een naturapolis naar een restitutiepolis. Dit houdt in dat je bij ons nu een geheel vrije zorgkeuze hebt. Je hoeft er geen rekening meer mee te houden of wij wel een contract hebben met een zorgaanbieder. De zorgverlener die je kiest moet wel aan de gestelde kwaliteitseisen voldoen, maar dit is voor jezelf natuurlijk ook wel prettig.

Losse tandartsverzekeringen

Als je regelmatig in de stoel ligt bij de tandarts, dan is alleen een basisverzekering niet voldoende. Vanuit de basisverzekering worden tandartskosten niet gedekt als je 18 jaar of ouder bent. In dat geval kun je beter een tandartsverzekering afsluiten. Bij ZorgDirect heb je de keuze uit drie verschillende tandartsverzekeringen. Deze bieden ieder een andere vergoeding. Met onze TandExtra kun je rekenen op een vergoeding van 75% tot maximaal 250 euro per jaar. Met de TandPlus verzekering heb je jaarlijks recht op 75% tot 500 euro en voor wie echt vaak naar de tandarts gaat is de TandTop verzekering de beste keuze. Je krijgt dan 75%  tot maximaal 1000 euro per kalenderjaar vergoed.

Aanvullend verzekerd

Naast diverse tandartsverzekeringen biedt ZorgDirect natuurlijk ook een ruime keuze uit aanvullende verzekeringen. We hebben maar liefst vijf verschillende, zodat jij je zorgverzekering op maat kunt samenstellen. Je declaraties kun je bij ons zelf online indienen, via Mijn ZorgDirect. Hier kun je ook andere zaken zelf regelen, zoals het aanpassen van je gegevens. En mocht je er zelf even niet uitkomen, dan staan wij graag voor je klaar om je te helpen. Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen om advies in te winnen of je vragen te stellen.

https://www.zorgdirect.nl/