Toneel groep helvetia
Image default
Aanbiedingen

Wat zijn goede motor aanhangers?

Hoe cool is het om door middel van motor aanhangers nieuwe gebieden in Nederland te ontdekken? Motor aanhangers heb je in verschillende soorten en maten. Maar welke moet je nu precies overwegen? In deze blog hebben we een top 3 van ideale motor aanhangers samengesteld. Zo heb jij straks na het lezen van deze blog een beter idee welke motor aanhangers het waard zijn om te overwegen. 

Zakbare motor aanhangers

Zakbare of verlaagde motor aanhangers zijn een echte must als je eenvoudig je motor op en af wilt laden. Neem bijvoorbeeld een verlaagbare HKT motor aanhanger van Humbaur. Hier zit wellicht een aardig prijkaartje aan, maar je krijgt er zoveel voor terug. Deze motor aanhanger is multifunctioneel. Door de hydraulische uitschuifbare laadvloer is er een erg lage belasting hoek, waardoor je jouw motor gemakkelijk kan laden. De belasting hoe bij deze motor aanhangwagen is 6 graden. Uniek aan een Humbaur  motor aanhanger is de nieuwe oprijklep achteraan de trailer, dit in combi met de zwenkbare kentekenplaat maakt het laden en lossen nog makkelijker. 

Tip: Voor extra stabiliteit kun je een Humbaur motortrailer ook uitbreiden met een wielharnas of vaste inrijklem

Kantelbare motor aanhangers

Kantelbare motor aanhangers zijn geschikt voor het vervoeren van verschillende voertuigen zoals zitmaaiers, grasmaaiers en uiteraard motoren en quads. De laadbak is kantelbaar en zorgt voor een zeer kleine oprijhoek, hierdoor kan ook een voertuig met bijvoorbeeld een laag chassis eenvoudig en veilig geladen worden. Bij kantelbare motor aanhangers is het ook altijd goed om te checken of deze is voorzien van bindogen. Zo kun je gemakkelijk en veilig jouw voertuigen vastmaken met bijvoorbeeld spanbanden. 

Tip: Wil je er zeker van zijn dat je jouw motor veilig en stabiel kunt laden en lossen? Dan is een steunpoot voor je motor aanhanger onmisbaar

Multitransporter motor aanhangers

Een populaire kantelbare motor aanhanger is bijvoorbeeld een multitransporter van Temared. De lage laadbakken van deze motor aanhangwagen zorgt voor een zeer kleine oprijhoek. Hierdoor kan je ook andere voertuigen met een laag chassis veilig laden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zitmaaiers, grasmaaiers en natuurlijk motors of zelfs quads. Met de standaard geleverde bevestigingsogen kan je de lading veilig vastzetten. De multitransporters kan je ook voorzien van een handig steunpoot die geschikt is voor de volgende modellen: 3214, 3016, 3016C en 3318C,  

Tip: het nooit een gek idee om je motortrailer te voorzien van een reservewiel. Het zou namelijk zonde zijn als jouw motor avontuur niet door kan gaan vanwege een klapband. Met een reservewiel ben je zo weer op weg naar die mooie bestemming.  

Wil je graag meer weten over motor aanhangers? 

Wil je graag een nieuwe motor aanhangwagen kopen, maar weet je nog niet zeker welke past bij jouw wensen? Motor aanhangers van aanhangwagendirect zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast beschikt aanhangwagendirect over een groot assortiment motor aanhangwagens en andere aanhangers. Vind je het kopen van een motor aanhanger nog een te grote stap? Dan kun je bijvoorbeeld eerst ook een motor aanhanger huren. Ook voor het huren motor aanhangwagens ben je bij aanhangwagendirect aan het juiste adres! 

 

https://www.toneelgroephelvetia.nl/

Gerelateerde artikelen

Tips voor het kopen van een inclinometer

Parasolvoet

Hoe onderhoud ik mijn gazon na de zomer? Door te verticuteren!