Toneel groep helvetia
Image default
Geschenken

Een fairtrade geschenk: bijzonder eerlijk

Apart, uniek, eerlijk en bijzonder. Een greep van slechts een aantal woorden die toch een uitstekende weergave en samenvatting geven van de geschenken die verkrijgbaar zijn bij Embrace the World. Een onlinewinkel waarbij de producten allemaal verkregen zijn via eerlijke handel en waarbij het concept fairtrade, duurzaamheid en het recht op leven van mens en dier centraal staat. Via de webshop koop je eenvoudig een fairtrade geschenk voor iemand die jou lief is. Een geschenk uit Nepal, Australië, Thailand of Afrika: het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Eerlijk is (h)eerlijk

Zoals eerder is vermeld, zijn de producten van deze winkel verkregen via eerlijke handel. Dit houdt in dat de eigenaren van de winkel producten inkopen met respect voor de arbeiders en het milieu. Zo krijgen de arbeiders eerlijk betaalt voor het werk dat zij verrichten en is er sprake van een directe samenwerking zonder tussenpersonen. Ook wordt er op toegezien dat er gewerkt wordt zonder enige vorm van kinderarbeid of discriminatie. Iedereen is gelijk. Daarnaast wordt er tevens rekening gehouden met het milieu. Zo worden de geschenken uit de webshop gemaakt met zo veel mogelijk gerecyclede en natuurlijke materialen op de meest duurzame en energiezuinige manier. Alles tezamen wordt dit ook wel het fairtrade concept genoemd. Eerlijk is (h)eerlijk, dit wetende, zorgt toch voor een extra gevoel van genoegdoening wanneer jij jouw fairtrade geschenk overhandigt aan iemand die je lief is.

Koop direct een geschenk in de webshop

Het kopen van een fairtrade geschenk gaat erg gemakkelijk via de website van Embrace the World. Door op ‘winkel’ te klikken, kom je direct in de webshop terecht waarin alles netjes gesorteerd is op productcategorie. Ook kun je via de handige prijsfilter aangeven welk bedrag je te besteden hebt. Het enige wat jou rest te doen is je favoriete fairtrade geschenk te kiezen en af te rekenen, dit cadeautje wordt dan vervolgens keurig bij jou thuisbezorgd!

Gerelateerde artikelen

Bedrukte cadeaus roepen herinneringen op