Voor wie een beetje raakt uitgekeken op de bekende pretparken in Nederland, biedt een binnenspeeltuin nabij Breda wellicht wel een mooi alternatief. Ken je dat? Je hebt al weken geleden een datum geprikt voor een gezellig dagje naar de Efteling met het gezin. Maar dan is de dag aangebroken en regent het pijpenstelen… Of het is prachtig weer met als gevolg overal wachtrijen van 2 uur… Ben je hier een beetje klaar mee en ben je op zoek naar een leuk alternatief voor het gezin? Bezoek dan eens een leuke binnenspeeltuin vlak bij Breda! Een binnenspeeltuin heeft veel te bieden voor zowel kinderen als ouders.

Speelplezier gecombineerd met ontwikkeling

Goed, een binnenspeeltuin is natuurlijk het állerleukste voor de kleintjes. Hier kunnen ze eindeloos genieten van alle leuke attracties en belevenissen die een indoorspeeltuin te bieden heeft. Zo heeft Kids Wonderland, dé binnenspeeltuin nabij Breda, een totale oppervlakte van maar liefst 2.500m². Hier vind je allerlei uiteenlopende attracties, zoals een trampoline, een laser game, een onderzeeër, een wensboom en een bubbelbal. Daarnaast is er ook buiten nog ruimte om te spelen. Hier zullen jouw kinderen zich gegarandeerd urenlang vermaken.  Wist je bovendien dat een binnenspeeltuin ook nog eens goed is voor de ontwikkeling van je kind? Zo verlegt je kind zijn eigen grenzen, wordt zijn of haar vindingrijkheid gestimuleerd en is het goed voor de sociale ontwikkeling van je kind.

Arrangementen voor verjaardagsfeestjes

Naast een gezellig uitstapje met het hele gezin kun je natuurlijk ook het kinderfeestje in een binnenspeeltuin vieren. Nodig alle vriendjes en vriendinnetjes uit en bezoek samen deze binnenspeeltuin in de buurt van Breda. Hartstikke gezellig! Bovendien zijn er vaak ook nog eens leuke arrangementen die je vooraf kunt boeken. Op die manier betaal je een vaste prijs waar de entree, drinken en meer bij zit inbegrepen. Vaak kun je ook kiezen uit leuke thema’s, zoals een piraten- of prinsessenfeestje. Ideaal, nietwaar?

https://www.kidswonderland.nl/