Toneel groep helvetia
Image default
Aanbiedingen

Waarom een aircooler een goede optie is

De zomer is altijd een fijn seizoen: het weer is lekker, de dagen zijn langer en je hebt vakantie. Helaas heeft het ‘s nachts wel nadelen, als het dan 25 graden blijft lig je ’s nachts te woelen in je bed. Het is veel te warm om onder een deken te slapen en de zweetstralen lopen nog net niet over je rug. Gelukkig is er een goede oplossing voor warme zomernachten én dagen: de aircooler. We vertellen je er meer over in deze blog!

Erg budgetvriendelijk 

Je hebt ongetwijfeld wel eens van airconditioning gehoord. Hoewel een aircooler wel wat weg heeft van een draagbare airco is het wel degelijk een totaal ander apparaat. Het plaatsen van airconditioning is een behoorlijke klus en er hangt ook een flink prijskaartje aan. De aircooler is een budgetvriendelijk mobiel apparaat dat bijna net zo goed koelt als een airco. Als je op zoek bent naar een manier om je woning op warme zomerdagen te verkoelen, is de aircooler een zeer goede optie. 

Uiteenlopende prijzen 

De prijzen van de aircooler lopen erg uiteen. Het voordeel hieraan is dat je zelf kan bepalen hoeveel je ervoor over hebt. Vanaf 21,99 euro ben je al in het bezit van een mini aircooler. Wil je het totaalpakket van een aircooler inclusief luchtbevochtiger, afstandsbediening en display? Dan moet je rekening houden met bedragen tot 249,95 euro. 

Verkoeling voor elke kamer

Een aircooler vul je met koud water. Als het apparaat wordt aangezet, wordt de lucht langs dit water geblazen en de koele lucht stroomt vervolgens je woning in. Een aircooler heeft een aantal standen en kan vaak tot maximaal drie graden verkoeling zorgen. Dit kan op een warme zomerdag een flink verschil maken! Het allergrootste voordeel van een aircooler is dat het apparaat verplaatsbaar is. Je kunt een aircooler overal plaatsen waar een stopcontact is. Zo zet je hem ’s nachts in je slaapkamer en overdag in de woonkamer of werkkamer. Heel erg handig dus! 

Aircooler aanschaffen? 

Wil je een aircooler aanschaffen? Neem dan eens een kijkje in de webshop van MaxTotaal. Hier vind je een breed en divers assortiment aan aircoolers voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor meer informatie of vragen over aircoolers en andere producten voor in huis kan je contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf.

 

https://www.maxtotaal.nl/

Gerelateerde artikelen

Tips voor het kopen van een inclinometer

24high.nl: de beste smartshop van Nederland en Europa

Beste rijlessen bij rijschool Utrecht kan je volgen.