Toneel groep helvetia
Image default
Dienstverlening

Voordelig een telefoon leasen

Je eigen telefoon, je kunt niet zonder. Maar wist je dat ‘eigen’ helemaal niet hoeft te betekenen dat je de telefoon koopt. Steeds meer mensen leasen hun telefoon bij Swapphone. Kijk je in het woordenboek bij leasen dan lees je: “huren op lange termijn, m.n. van duurzame bedrijfsmiddelen zoals machines, auto’s”. Inderdaad een telefoon leasen is eigenlijk gewoon een telefoon huren. En het leuke is dat je niet van te voren vastlegt voor hoe lang je een telefoon huurt. Stel je regelt bij Swapphone een iPhone XS 64 GB. Hij is niet gloednieuw, maar zeker wel zo goed als nieuw! Na een halfjaar zijn je vrienden super enthousiast over de iPhone 11. Jij zou ook graag overstappen. Dat is bij Swapphone in een dag geregeld. Swappen noemen we dat: je oude phone stuur je terug, de nieuwe krijg je de volgende werkdag aan de voordeur afgeleverd. Aan een swapp zijn geen kosten verbonden. Het maandbedrag dat je aan Swapphone betaalt, verandert waarschijnlijk wel. Houd dat dus in de gaten.

Het complete aanbod telefoons staat op swapphone .nl. Kies jij voor een iPhone 11 lease model of ben jij niet perse op zoek naar de allernieuwste? Misschien is de iPhone SE iets voor jou. Of de iPhone S6 of 7. Deze lease je tegen aantrekkelijk lage bedragen. De prijzen die je ziet staan zijn inclusief btw; er komt niets meer bij. Na de eerste drie leasemaanden kun je per maand opzeggen. Swapphone doet niet aan ingewikkelde, bindende contracten. Je krijgt ook geen BKR-registratie. Als je wilt kun je bij de iPhone handige accessoires bestellen zoals een adapter en EarPods met Lightning-connector. Alle telefoon zijn -vanzelfsprekend!- simlock vrij. Je kunt je huidige simkaart erin plaatsen, of je schaft een nieuwe aan bij je favoriete provider. Mocht je telefoon op een gegeven moment kuren krijgen, dan kun je direct terugvallen op Swapphone. Software-gerelateerde problemen worden op afstand gefikst. Is de telefoon zelf kapot, dan kun je ‘m opsturen en krijg je een vervangend toestel.

 

Tot slot nog een tip. Heb je je eigen bedrijf? Jij en je collega’s  / medewerkers kunnen gebruikmaken van de Swapphone for Business-deals. Op de site staan alle voorwaarden.

Gerelateerde artikelen

Een complete handleiding, die je echt eens moet bekijken voordat je een hoverboard aanschaft

Wat voor kleren dragen begrafenisondernemers over het algemeen?

Gebruiken jouw leidinggevenden intimidatietactieken op de werkplek?