Toneel groep helvetia
Image default
Aanbiedingen

Vier dingen die niet mogen ontbreken op het sportveld

Dat sport verbroedert en verbindt, weet natuurlijk iedereen. De mentaliteit, passie en het enthousiasme dat ontstaat bij een goed doelpunt zijn met geen denksport te evenaren. Om een sportieve middag te hebben, heb je natuurlijk niet alleen mensen nodig. Bij teamsport komt meer kijken dan spelers en publiek. Lees hier welke onderdelen op een sportveld niet mogen ontbreken. 

1. Hij schiet, hij scoort!

Wat is een mooi doelpunt zonder een goal? Iedere sportfanaat kan zich nog momenten voor de geest halen waarin zelfs de beweging van het net even levendig is als op de dag zelf.  Een goal moet wel voldoen aan een aantal regels. Hier heeft de KNVB dan ook eisen voor opgesteld om het voor iedereen een beetje gezellig te houden. Op een veld waar twee elftallen tegen elkaar spelen, moet de afmeting van een doel daarom 7,32m x 2,44 x 1,50m zijn. Let er wel op dat het hier om de binnenmaten gaat en dat je daarom ook van deze kant moet meten. Lastig? Bij de echte sportwinkel vind je gemakkelijk de beste kwaliteitsgoals voor jouw club. 

2. Verlichting

De lampen gaan aan, de spelers komen oplopen en worden ontvangen door een daverend applaus van het publiek. Niets mooiers dan een spannende wedstrijd in de avond toch? Door het plaatsen van lichtmasten kan er tegenwoordig ook in het donker worden gespeeld zonder dat dit afdoet aan het spelletje. Met kantelbare lichtmasten ben je zeker van een goed zicht. Zo hoef je geen seconde van de wedstrijd te missen. 

3. Dug-out 

Ook een doorgewinterde speler zal er wel eens wat tijd hebben besteed; de dug-out. Zo’n dug-out heeft niet de hoofdrol in een mooi potje voetbal, maar is toch wel echt een van de belangrijkste onderdelen van het voetbalveld. Waarom? Niemand vindt het leuk om in de kou of regen te zitten. Daarom is het belangrijk dat je een dug-uit kiest die ontworpen is door echte sporters die weten wat je nodig hebt om voor die beker te gaan. Met een dug-out van Skor ga je niet alleen voor winst, maar ook voor kwaliteit. 

4. Kantine

Niets is zo lekker als een koud biertje drinken na een verhit potje voetbal. De kantine is het hart van een mooi sportveld. Daarom is het extra belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan de inrichting van de kantine. Voldoende ruimte, barkrukken en tafeltjes mogen natuurlijk niet ontbreken, maar wat er op de muren hangt is net zo belangrijk. Shirts, foto’s en bekers zorgen ervoor dat de sfeer niet verloren gaat. Zelfs wanneer er een keer geen winst is op het veld.

 

https://skor.nl