Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Verloskundigepraktijk in Zwolle Stadshagen

Mijn partner en ik zochten een verloskundigepraktijk in Zwolle Stadshagen, want daar wonen we. Die vonden we in Birth Verloskundigen. Het is een kleinschalig verloskundigenpraktijk in Zwolle Stadshagen. Dat betekent dat ik de gehele tijd dezelfde verloskundige heb. In mijn geval is dat Jenny Moi Thuk. Een hele lieve, behulpzame, professionele en deskundige verloskundige in Zwolle Stadshagen.

36 weken zwanger

Ik ben op het moment van schrijven 36 weken zwanger. Nog maar een paar weken en dan kunnen we eindelijk onze kleine verwelkomen! Als alles goed gaat natuurlijk. Maar daar twijfel ik niet aan met de hulp, advies en begeleiding van Birth Verloskundigen. Tot nu toe verloopt mijn eerste zwangerschap voorspoedig.

De eerste echo

Het eerste persoonlijke contact was tijdens de allereerste echo toen ik zeven weken zwanger was. We hadden verschillende zwangerschapstesten gedaan, met tegenstrijdende resultaten. Daarom wilden we een officiële bevestiging hebben van de zwangerschap. Gelukkig kwam die bevestiging al snel: ik was zwanger! De vroege echo is een service vanuit Birth Verloskundigen, verloskundigenpraktijk te Zwolle. Het eerste contact was fijn en Jenny stelde ons direct op ons gemak.

De tweede echo volgde na 11 weken zwangerschap. Ook die verliep perfect. We mochten vragen stellen en Jenny stelde ons ook vragen over onze gezondheid. Wat erg fijn is, is dat je zelf bepalen waar de controle plaatsvindt en wanneer. In de avonduren of in het weekend kan de controle ook gepland worden.

20 weken echo

De 20 weken echo is natuurlijk spannend. Dan wordt gekeken naar de ontwikkeling van de organen van de baby. Ook wordt gekeken of de baby goed groeit en of er voldoende vruchtwater is. Gelukkig was dat allemaal goed. Nu geniet ik van mijn laatste loodjes!

Bevallen

Ik ga vol vertrouwen de bevalling in. Samen met Jenny hebben we een geboorteplan opgesteld. Hierin beschreven we onze wensen rondom de bevalling. Ook na de geboorte weten we dat onze verloskundige in Zwolle Stadshagen ons goed zal bijstaan. We zijn er helemaal klaar voor om onze eerste baby op de wereld te zetten!

Birth Verloskundigen
Adres: Oude Wetering 13, 8043 MV Zwolle
Telefoon: 06 15 15 80 52
Provincie: Overijssel

https://birth-verloskundigen.nl/

Gerelateerde artikelen

Warmtepomp in Rotterdam aanschaffen?</

Vos Noodstroom denkt graag met u mee

Een penetratietest biedt direct duidelijkheid over de online veiligheid