Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Vakman met een goede prijs

Vakman met een goede prijs

Werken, wonen of slapen in een binnenklimaat waar het goed toeven is? Laat dan een airco installeren door een vertrouwde service voor airconditioning in Bergen op Zoom. Nico’s Koeltechniek plaatst niet alleen nieuwe airconditionings, maar zorgt ook voor onderhoud en reparatie. Het klimaat wordt warmer, maar ook bij hoge temperaturen blijft uw woning of kantoor hiermee altijd aangenaam koel. Ook een nieuwe multi split airco inclusief montage behoort bij dit bedrijf voor koeltechniek tot de mogelijkheden. Deze onderneming werkt in de regio Roosendaal en installeert aircomodellen van Samsung. Aangezien Nico meer dan 10 jaar ervaring heeft als aircomonteur, kunt u rekenen op een gedegen montage door een specialist met hart voor zijn werk.

Jarenlange ervaring met airconditioning

Nico heeft veel technische ervaring, dankzij zijn werk in de vliegtuigbouw bij Fokker. Na het faillissement van deze vliegtuigbouwer heeft hij zich om laten omscholen en is hij als zelfstandig onderhoudsmonteur gaan werken. In 2007 heeft hij een diploma voor koelmonteur behaald. Vanaf die tijd installeert hij airconditioningsystemen bij particulieren en bedrijven, terwijl Mary de planning en administratie verzorgt. Een persoonlijk contact met de klanten vinden Nico en Mary heel belangrijk. Zij staan u dan ook graag te woord als u meer informatie of advies wenst over een airconditioning Bergen op Zoom. Deze onderneming uit Stampersgat doet ook de installatie, montage en reparatie van airco’s in andere plaatsen, zoals Roosendaal, Fijnaart en Zevenbergen.

Expert in multi split airco’s

Als u een extra efficiënt systeem zoekt, dan biedt een multi split airco talloze voordelen. De verdamper voor de koude lucht staat bij dit systeem binnen en de warme lucht afgevende condensor staat buiten. Voor een multi split airco inclusief montage kunt u bij Nico’s Koeltechniek rekenen op scherpe prijzen. De aanschaf en installatie van een multi split systeem zijn in vertrouwde handen bij Nico en uiteraard verzorgt hij zelf het onderhoud. Fijn wonen of werken in een prettig binnenklimaat is eenvoudig met een compleet pakket van deze expert!

https://www.nicoskoeltechniek.nl/