Toneel groep helvetia
Image default
Dienstverlening

Unieke single reizen voor onvergetelijke vakanties

Ben je gek op reizen, maar ben je single en wil je liever niet in je eentje op vakantie gaan? Dan zijn single reizen de ideale oplossing. Bij One2gethertravel organiseren ze verschillende reizen naar diverse bestemmingen. Je gaat samen met andere singles op vakantie. Zo ervaar je het ultieme groepsgevoel en ben je nooit alleen. De andere singles die ook meegaan, zitten in dezelfde levensfase of hebben dezelfde interesses. Met single reizen hoef je nooit alleen op vakantie en is de kans groot dat je herinneringen voor het leven maakt. Het fijne is dat je zelf bepaald waar je zin in hebt. Zo kun je in je eentje op een kamer slapen of met een reisgenoot van hetzelfde geslacht.

Geniet samen met je kind van een vakantie als alleenstaande ouder

Als alleenstaande ouder kan het lastig zijn om samen met je kind op vakantie te gaan. Natuurlijk wil je jouw kind of kinderen mee nemen op een onvergetelijke reis. Bij One2gethertravel is dat mogelijk. Zij organiseren verschillende reizen voor alleenstaande ouders waarbij jijzelf en jouw kind ongedwongen genieten van elkaar en van gezelschap van andere mensen met dezelfde ervaringen. Geniet van fijne gesprekken met andere ouders, leuke activiteiten en gezamenlijk eten. Je kiest zelf wat jullie willen doen. Zo kun je samen met andere reizigers op staan of met je kind leuke excursies ondernemen.

Kies een reis die bij je past

Of je nu als alleenstaande ouder op vakantie wilt of je wilt als single gaan reizen, bij deze specialist heb je genoeg mogelijkheden. One2gethertravel biedt reizen aan naar diverse toffe bestemmingen. Ga genieten van de sneeuw in Lapland of creëer onvergetelijke herinneringen in de zon van Spanje. Wil je graag nieuwe mensen leren kennen en lekker op vakantie gaan? Bekijk dan eens wat deze specialist voor jou kan betekenen. Op hun website zie je alle vakanties en single reizen die ze aanbieden voor alleenstaande ouders en singles.