Toneel groep helvetia
Image default
Mode en Kleding

Redenen om je beroepskleding te laten bedrukken bij Hurricane

Breed assortiment

Hurricane heeft op het gebied van beroepskleding een waanzinnig uitgebreid assortiment. Met hun grote aanbod qua sectoren is de kans groot dat ook voor uw vraag een antwoord is.

Een aantal sectoren waarvoor Hurricane onder andere beroepskleding voor maakt zijn: bouw, zakelijk, horeca en logistiek. Dit zijn zeker niet de enige en mocht u willen weten of aan uw vraag ook gehoor kan worden gegeven, kijk dan vooral op de website naar het totale aanbod. Binnen de verschillende sectoren waarin Hurricane bedrijfskleding aanbiedt zijn ook nog tal van verschillende producten.

Naast het brede assortiment heeft Hurricane ook uitgebreide mogelijkheden tot bewerking voor de producten. Uiteraard zijn er veel verschillen in maten, maar ook op het gebied van bewerken zijn veel verschillende opties. Hierbij kunnen we een koksbuis als voorbeeld nemen. Op dit product heeft u de keuze om op maar liefst zeven verschillende plekken de bewerking door te voeren. 

Ook zijn er verschillende opties om de kleding te laten bedrukken. De kleding is allereerst blanco te bestellen, dus zonder speciale extra’s erop of eraan. Maar u kunt er ook voor kiezen om de kleding te laten zeefdrukken of borduren. Hierin bent u vrij om zelf te kiezen, dus u kunt de beroepskleding volledig naar wens maken.

Jaren ervaring

Hurricane is een bedrijf met al meer dan 33 jaar ervaring op het gebied van bedrijfskleding. U kunt dus excellente expertise verwachten. Door de jaren heen zullen natuurlijk veranderingen hebben plaatsgevonden, maar Hurricane heeft altijd mee weten te gaan met de tijd. Door de tientallen jaren aan ervaring kunnen zij ook het beste met u meedenken, zij weten immers ook wat goed is en wat niet.

Bereikbaarheid

Hurricane heeft een uitstekende bereikbaarheid. Dit niet alleen op het gebied van klantenservice, maar ook qua showroom. De klantenservice van Hurricane is vijf dagen per week een volle werkdag geopend. Genoeg tijd dus om contact op te nemen en uw wensen te bespreken of hulp te vragen. Wilt u liever de kleding visualiseren? Dat kan, Hurricane heeft een showroom in de buurt van Utrecht, lekker centraal gelegen dus. In de showroom kunt u langskomen om te kijken welke producten u het meeste aanspreken, uiteraard wordt u hier ook goed geholpen om u het beste advies te geven.

Wilt u beroepskleding bestellen? Neem dan gerust eens contact op en bespreek wat Hurricane voor u kan betekenen. Vraag maar raak, want zij kunnen u het beste helpen. Bezoek hun website om gerust een kijkje te nemen naar het diverse aanbod.

https://www.hurricane.nl