Toneel groep helvetia
Image default
Marketing

Effectief zoekmachine optimaliseren

Misschien heb je al wel eens gehoord van zoekmachine optimaliseren. Als heb je er nog nooit van gehoord leggen we je het al te graag even uit. Wanneer je iets gaat zoeken op Google zullen er waarschijnlijk heel wat resultaten tevoorschijn komen. Meestal kijk je in dat geval niet verder dan de eerste drie sites die je voorgeschoteld krijgt. De rest van de sites worden dan een beetje achtergesteld. Dat is best wel zonde, want die sites kunnen ook net zo goed zijn. Stel dat jouw website ergens onderaan de zoekresultaten staat is het een goed plan om eens aan de slag te gaan met zoekmachine optimaliseren. Want al staat jouw website niet aan het begin van de zoekresultaten loop je een hoop potentiële klanten mis en dat zou erg jammer zijn. Wanneer je ons inschakelt zal je een duidelijk verschil merken in de hoeveelheid klanten die je zult krijgen.

Relevante zoekwoorden

Wanneer we aan de slag gaan met zoekmachine optimaliseren is het wel zo handig om aan de slag te gaan met relevante zoekwoorden. Onder relevante zoekwoorden verstaan we woorden die mensen opzoeken zodat ze bij jouw bedrijf terecht komen. Om deze relevante zoekwoorden te achterhalen voeren we een SEO scan uit. In deze scan komt dus naar voren welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw website. Wanneer we eenmaal deze woorden weten kunnen we bezig gaan met zoekmachine optimaliseren. Dit doen we namelijk door middel van linkbuildingteksten. Deze teksten zetten we dan ergens op het internet met de link van jouw website erbij zodat Google jouw site als meer relevant gaat zien.

Aan de slag

Wil je graag bezig gaan met zoekmachine optimaliseren? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kant telefonisch maar ook via het contactformulier op de site. Voor vragen over zoekmachine optimaliseren kan je ook gerust contact opnemen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een animatie maken voor jouw bedrijf

Laat uw bedrijf opvallen in het donker