Toneel groep helvetia
Image default
Dienstverlening

Professionele taaltraining incompany of online

Wilt u zich verstaanbaar kunnen maken aan uw Chinese zakenpartners? Wilt u effectief kunnen vergaderen in het Duits of Engels? Dan heeft u een gespecialiseerde taaltraining nodig die gericht is op uw vakgebied. Bij The Square Mile bieden we taaltrainingen in alle mogelijke talen en voor veel verschillende branches. We beschikken over een uitgebreid netwerk van professionele trainers, die hun taalkennis op een effectieve manier kunnen overbrengen. Van een-op-een trainingen tot groepscursussen, The Square Mile biedt oplossingen op maat. Dit doen we al jarenlang met veel plezier en succes, door heel het land.

Online taaltraining

Bent u vaak onderweg of op reis voor uw werk? Dan wordt het volgen van een taalcursus op locatie iets lastiger. Daarom kunt u bij The Square Mile ook een online taaltraining volgen. U krijgt een eigen trainer, waarmee u online contact heeft op de momenten dat het u uitkomt. De training wordt volledig afgestemd op uw niveau en leerbehoeften. De opdrachten worden naar u verstuurd via email, zodat u hieraan zelf kunt werken. Daarnaast heeft u een bepaald aantal contacturen met uw trainer, waarin de opdrachten met u doorgenomen worden en u de gelegenheid heeft om vragen te stellen.

Cursus zakelijk Engels

Als u werkzaam bent binnen een specifieke branche, dan komt u waarschijnlijk niet ver met alleen de basiskennis van het Engels. U krijgt te maken met vaktermen en het is belangrijk om hiervan de juiste vertaling te weten. Technisch Engels is iets anders dan juridisch of financieel Engels. Daarom kunt u bij The Square Mile terecht voor een cursus zakelijk Engels die is afgestemd op uw vakgebied en functie. U doet op deze manier taalkennis op waar u in de praktijk echt iets aan heeft. Geeft uw wensen en leerdoelen aan ons door, zodat wij de perfecte taaltraining kunnen samenstellen.

https://www.thesquaremile.nl/

Gerelateerde artikelen

Bijzondere trouwringen op maat

Goudprijzen

Unieke single reizen voor onvergetelijke vakanties