Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Op deze manier shopt u de jurk van uw dromen

Op deze manier shopt u de jurk van uw dromen

In de bruidswinkel Friesland is de kans groot dat u de jurk van uw dromen gaat vinden. Voordat u eropuit trekt met al uw opgeslagen foto’s en de wil om door talloze bruidsjurken te gaan, hebben we een paar tips voor u. Moet u bijvoorbeeld een beha meenemen naar je afspraak? Of zijn er geheime kosten die u vooraf moet weten? Gebruik de tips uit deze blog voordat u uw eerste jurk aantrekt.

Beperk uw entourage

We hebben het al eerder gezegd en we zullen het nog een keer zeggen – een grote groep naar de salon brengen betekent niet dat u uw jurk van uw dromen sneller gaat vinden. Roep een of twee van uw beste vrienden of familieleden in om u te helpen bij het zoeken. Zo vindt u de jurk die het beste bij u en uw stijl past en voelt u uzelf niet onder druk gezet door te veel meningen.

Onthoud dat uw trouwjurk budget niet alleen de jurk omvat. Een sluier of hoofddeksel, accessoires (denk aan sieraden en schoenen), onderkleding en aanpassingen zullen ook bijdragen aan het totaalplaatje. Houd rekening met deze kosten voordat u de verkoper uw definitieve winkelbudget geeft. Uiteraard kan het personeel u hier alles over vertellen.

Onderkleding voor de bruidsjurk is optioneel

De meeste bruidswinkels hebben een paar verschillende soorten bh’s in de paskamer. Als u een favoriete strapless stijl hebt of van plan bent om een bepaalde bodyshaper te dragen, ga dan vooral uw gang en breng het mee. U hebt uiteindelijk toch specifieke onderkleding nodig voor uw eerste passiessie, maar niet voor je eerste afspraak. Zo weet u zeker dat het uitzoeken van bruidsmode Friesland net even wat beter verloopt.

https://www.bruidsboutiquemarianna.nl/