Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Ontstoppingsdienst in Arnhem, Nijmegen, Druten en Wijchen

Bent u op zoek naar een ontstoppingsdienst die werkzaam is in de omgeving van Arnhem Nijmegen, Druten en Wijchen? Maak dan kennis met Animo Ontstoppingsdienst. Dit is een ontstoppingsdienst die gespecialiseerd is in het verhelpen van verstoppingen en allerlei andere riool gerelateerde tegenvallers.

Toen mijn afvoer laatst verstopt was en ik het probleem niet zelf kon oplossen, ging ik op zoek naar een ontstoppingsdienst in Arnhem die mij uit de brand kon helpen. Ik wist namelijk echt niet wat ik moet doen en was bang dat de situatie uit de hand zou lopen. Vandaag vertel ik meer over wat dit bedrijf voor me betekend heeft.

24/7 bereikbaar en inzetbaar

Wat ik voornamelijk heel erg fijn vond, is het feit dat deze ontstoppingsdienst in Wijchen en omgeving alle dagen van de week dag en nacht bereikbaar is. Je zou maar midden in de nacht een riooldienst nodig hebben in verband met een lekkage, maar niemand kunnen bereiken.

Dat is pas vervelend! Gelukkig kwamen de medewerkers na mijn telefoontje meteen mijn kant op. Dat was al een hele opluchting, want ik was bang dat de hel zou losbarsten als ik er niet meteen wat aan liet doen. Gelukkig wisten de medewerkers direct hoe ze het riool moesten ontstoppen. Voordat ik het wist kon ik alweer met een gerust hart slapen.

Echt een aanrader

Ik kan niks anders zeggen dan dat ik dit echt een aanrader vind. De tarieven waren zeer scherp en de rioolontstopper kwam midden in de nacht bij ons langs om het probleem te verhelpen. Ik heb bij een ander bedrijf wel eens meegemaakt dat ik twee dagen moest wachten totdat er iemand beschikbaar was.

Gelukkig is daar bij Animo Ontstoppingsdienst geen sprake van! De vakmannen hebben het probleem snel en op vakkundige wijze verholpen. Ik heb daarna ook geen problemen meer ervaren met de afvoer. Echt top!</p

https://www.animo-ontstoppingsdienst.nl/