Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Nieuwe mogelijkheden dankzij het gebruik van kunststof

Sedumdak cassettes vereenvoudigen het vergroenen van daken aanzienlijk

Sedumdak cassettes bieden een oplossing voor iedereen die platte daken en daken met een hellingsgraad tot twintig graden snel en eenvoudig snel en voordelig wil vergroenen.

Groene daken op functionele gebouwen

Garages, carports, fietsenstalling… al deze kleine gebouwen en uitbreidingen die rond veel huizen en tuinen te vinden zijn, zijn belangrijk en nuttig. Als u echter vanuit de ramen naar beneden kijkt, zijn er maar weinig platte daken die echt mooi zijn. Dankzij de sedumdak cassettes is het gemakkelijk om van uw dak een groene en bloeiende blikvanger te maken.

De voordelen van een polycarbonaat buis transparant

Een polycarbonaatbuis transparant biedt de helderheid van glas en de slagvastheid van metaal. Een polycarbonaat buis transparant biedt een hoge temperatuurbestendigheid. De buizen zijn ook brandvertragend. Ze bestaan in verschillende tinten en kleuren, afhankelijk van hun doel.

De buizen kunnen worden bewerkt, geboord, gesneden en gezaagd. Ze zijn gemakkelijk te verlijmen met de daarvoor geschikte lijm.

Het gebruik van een kunststof rijplaat heeft zijn voordelen

Stalen rijplaten worden nog op veel werven gebruikt. Maar nu kunt u ook een kunststof rijplaat gebruiken om uw terrein berijdbaar te maken. Gebruiksgemak, aanschafprijs, lange levensduur en de economische meerwaarde zijn de belangrijkste voordelen van kunststof rijplaten.

De duurzaamheid van de kunststof rijplaat

Op het vlak van duurzaamheid scoort de kunststof rijplaat hoog. Hoewel de meeste mensen een negatieve kijk hebben op de kunststofindustrie in het algemeen als het om het milieu gaat mag dit bij de nieuwste kunststof rijplaat niet het geval zijn. De platen zijn gemaakt van 100 % gerecyclede kunststof. Daarnaast is de levensduur van de kunststof rijplaat in principe onbeperkt. Oude platen worden gereinigd en versnipperd. De grondstof wordt verwerk voor hergebruik.

https://www.kunststofforte.nl/