Toneel groep helvetia
Image default
Vervoer en transport

Netten kopen? Hier kan je terecht

Netten zijn er in diverse soorten en maten. Bij een zandbak biedt een zandbaknet de uitkomst, terwijl een valnet ideaal is voor bouwprojecten. Bij Nettenshop kun je terecht voor diverse soorten netten. Er zijn netten in verschillende afmetingen, diverse materialen en kleuren bij de Nettenshop.

Welk net heb ik nodig?

Als je een kijkje neemt op de website van Nettenshop dan valt je waarschijnlijk al gauw één ding op: er is heel veel keuze. Hoe je ervoor zorgt om een keuze te maken tussen dit grote aanbod? Simpel, door jouw wensen op de website van de Nettenshop te categoriseren. Hier zijn de keuzemogelijkheden overzichtelijk voor jou weergegeven. Op die manier kom je vanzelf tot het voor jou meest geschikte net.

Categorieën en filteropties

Wil je afval vervoeren met jouw aanhanger en wil je dit volgens de regels netjes afdekken? Bekijk dan de opties bij ‘Aanhanger’. Hier krijg je de keuze uit een net of een doek. Een net gebruik je bijvoorbeeld bij losse onderdelen, met een doek houd je losse landingen als zand tegen. Wanneer je hieruit een keuze hebt gemaakt, kies je nog de gewenste kleur en de afmetingen. Erg belangrijk, want de Nettenshop maakt alle doeken precies op maat. Tot slot is het nog belangrijk om de sterkte te bekijken, want wellicht wens je liever een dubbele laag? Dit is allemaal mogelijk.

Verzenden

Nadat je het perfecte net in de winkelwagen hebt geplaatst, heb je deze al binnen vijf werkdagen in huis. Let er altijd goed op dat je altijd de specificaties en kenmerken van een net controleert. Zo krijg je een goed beeld van wat je in huis haalt. Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze service? Dan staat de klantenservice tijdens kantooruren voor je klaar. Tevens worden vragen die je per mail stuurt, dan binnen twee uur beantwoord.

https://www.nettenshop.nl/

Gerelateerde artikelen

De mooiste hiphop-nummers om op te dansen

Diverse aanhangers te huur tegen scherpe prijzen

Een zijlader opleiding helpt het personeel te optimaliseren