Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Na relatie- of psychotherapie Rotterdam kunt u weer voluit leven

Relatietherapie: voor een betere relatie Rotterdam e.o.

Als we elkaar als geliefden net leren kennen, is alles leuk, gezellig, fijn, super en lekker. Niet zo vreemd ook natuurlijk: we kennen elkaar nog maar voor een klein deel. Later gaan we het een relatie noemen. In sommige gevallen gaat dat jaren of zelfs tientallen jaren goed, maar het kan ook dat onze verschillen steeds meer aan de oppervlakte komen. Dat hoeft geen probleem te zijn, als u daar maar samen naar wilt kijken. Met relatietherapie Rotterdam komt u weer dichter tot elkaar.

Elkaar beter aanvoelen

Zo wordt er tijdens relatietherapie Rotterdam gekeken naar hoe u beide in relatie tot elkaar staat. Hoe kunt u beide vooral uzelf blijven (en u niet verliezen in de relatie) en toch, ondanks de verschillen, samen verder gaan? U leert uzelf en uw partner een stuk beter kennen. In relatietherapie Rotterdam wordt ook besproken wat eerder wellicht niet op tafel kwam.

Hulp bij psychische problematiek Rotterdam

Maar wellicht loopt uw relatie gewoon prima, maar speelt er iets anders wat steeds weer boven komt drijven. Misschien heeft u in uw jeugd iets meegemaakt dat u heeft weggestopt. Als u dat niet helemaal heeft verwerkt, grijpt het steeds weer zijn kans om aandacht te vragen. Hoe zou het voor u zijn als u hier eens mee aan de slag gaat? Met psychotherapie Rotterdam wordt het blootgelegd, kijkt u er samen met de therapeute naar en kunt u het een plek geven. U zult zien hoeveel beter u hierdoor in uw vel gaat zitten.

Sociale problematiek

Ervaart u problemen in de omgang met anderen? Is dat altijd zo geweest of is het ‘opeens’ ontstaan? In ieder geval is de kans groot dat het u hindert in uw dagelijkse leven. Tijdens psychotherapie Rotterdam wordt duidelijk waar het vandaan komt, en leert u hoe u hier anders in kunt staan.

https://therapievanderheul.nl/

Gerelateerde artikelen

Een container huren

Kies voor de beste makelaar in omgeving Arnhem

Bijzondere kunstwerken en plexiglas snijden met behulp van lasers