Toneel groep helvetia
Image default
Fotografie

Met een afdruk op ChromaLuxe geniet u nog meer van uw foto’s

Als u een mooie afbeelding laat afdrukken op ChromaLuxe, dan kunt u er nog meer van genieten. Dit materiaal is uniek in zijn soort. Het is duurzaam en de kleuren komen er uitstekend op tot hun recht. U kijkt naar een afbeelding die het 3D-effect benadert. Daar komt bij dat ChromaLuxe een zeer duurzaam materiaal is. Uw afbeelding blijft daardoor jarenlang mooi. Als u een mooie foto heeft gemaakt waarvan het zonde is om deze alleen maar op uw computer te bewaren, dan is een mooie afdruk zeker het overwegen waard.

Laat uw afbeelding op maat afdrukken

Als u kiest voor een afdruk op ChromaLuxe, kunt u zelf bepalen wat het formaat van uw afdruk wordt. U bent niet gebonden aan standaard formaten en kunt dus zelf bepalen hoe u uw afdruk eruit wilt laten zien. Daar komt bij dat een afdruk op ChromaLuxe waterbestendig is. U kunt deze dus als u dat wilt met een vochtig doekje van stof ontdoen zodat de kleuren weer optimaal zichtbaar zullen zijn. Een afdruk op ChromaLuxe komt overal tot zijn recht. In uw woonkamer, uw slaapkamer maar ook op kantoor of in uw werkkamer in huis. Een afdruk van een inspirerend kunstwerk is ook een mooi cadeau voor een bedrijfsopening of ter gelegenheid van een jubileum.

Laat professionele afdrukken maken op topkwaliteit materiaal

Wilt u mooie en professionele afdrukken laten maken van uw mooiste afbeeldingen? Neem dan contact op met Re-Art in Almere. Zij kunnen voor u een mooie afdruk maken op ChromaLuxe of op een ander materiaal naar uw wens. Meer informatie over alle mogelijkheden vindt u op de website. Hier vindt u ook de contactgegevens voor het stellen van uw vragen of het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor het maken van en fraaie afdruk. Gun uzelf het beste en geniet met volle teugen van uw favoriete foto’s.

https://www.re-art.com/