Toneel groep helvetia
Image default
Verbouwen

Meerjarenonderhoudsplan laten opstellen

Waarom zou u een meerjarenonderhoudsplan laten opstellen door een gespecialiseerd bedrijf als Bouw Advies van der Steijt (BAS) uit Delft? Een MJOP opstellen is simpelweg erg ingewikkeld. Er komen een heleboel zaken bij kijken, maar daarover later meer. Eerst geven we antwoord op de waarom-vraag.

Als u een MJOP laat opstellen scheelt u dat in de eerste plaats veel geld. U komt niet voor onverwachte hoge kosten te staan. Ook bespaart u veel geld op het onderhoud, doordat het onderhoud beter geregeld is.

Wat houdt een meerjarenonderhoudsplan in?

Een meerjarenonderhoudsplan is een onderhoudsplan voor de lange termijn. Het brengt in kaart welk noodzakelijk onderhoud te verwachten is in de toekomst. Daarnaast dient het als advies met betrekking tot mogelijk preventief onderhoud. Met dit advies zorgt u ervoor dat u tijdig actie kunt ondernemen om eventuele defecten te kunnen voorkomen.

Voor wie is een MJOP bedoeld?

Het is voornamelijk bedoeld voor bedrijven en VvE’s (Verenigingen van Eigenaren). Zij zijn verantwoordelijk voor het onderhoud in hun bedrijfspand of appartementencomplex. Als er achterstallig onderhoud is, kan dat grote gevolgen hebben. Het kan bijvoorbeeld leiden tot kortsluiting en dat kan weer brand veroorzaken.

Wat staat er in een onderhoudsplan?

Hierin staan diverse afspraken en informatie over het onderhoud en over de staat van het pand. Een MJOP moet ook altijd aangeven om welke elementen het gaat. En er dient een werkbeschrijving bijgevoegd te worden. Zodat het duidelijk is wat de maatregelen zijn voor een gebrek op een bepaalde plaats in het pand.

Bouwkundige keuring in Den Haag

Overweegt u een bedrijfspand te kopen of huren in Den Haag? Laat dan altijd eerst een bouwkundige keuring in Den Haag uitvoeren door een specialist als Bouw Advies van der Steuijt. Zij zien mankementen die u wellicht over het hoofd ziet bij de bezichtiging.

Een meerjarenonderhoudsplan opstellen of een bouwkundige keuring in Den Haag uitvoeren laat u over aan BAS. Bezoek voor meer informatie hun website. Of neem direct contact met dit bedrijf op.

Bouw Advies van der Steuijt
Stad: Delft
Telefoon: 06-45022536
Provincie: Zuid-Holland

https://www.bavds.nl/