Toneel groep helvetia
Image default
Financieel

Meer sfeer in je huis krijgen

Je kunt woningbladen doorspitten, showrooms bezoeken en programma’s over inrichting bekijken op televisie en toch je vinger er niet op kunnen leggen waarom je nog niet je beoogde sfeer in huis hebt gekregen. Aan de fijne kleuren op de muur ligt het niet en de zorgvuldig uitgekozen bank is niet alleen mooi maar ook comfortabel. De tafel is zo fijn dat je er uren aan door wil brengen. Maar toch is het huis nog niet helemaal naar wens.. In zo’n situatie is het goed om eens niet naar de woonbladen te turen of naar de televisie maar naar boven. Naar het plafond! Want soms ligt het daar aan. Een plafond laten verlagen, desgewenst met ingebouwde spotjes kan nou nét de sfeer geven die beoogd is. Een bedrijf die zich hierop heeft toegelegd is plafondgarant.nl.  deze onderneming staat garant voor deskundig advies en plaatsing van een verlaagd plafond. Dit doen ze zowel zakelijk. En niet bij de minste: neem bijvoorbeeld de Amsterdamse Rechtbank op de Zuidas waar zij verantwoordelijk waren voor een groot deel van de plafonds.. Maar dat doen ze zeker ook voor particulieren. Zoveel mensen zoveel wensen.

 

Je woongenot verhogen door te verlagen

Een hoog plafond kan soms een ruimte wat kil en onprettig doen laten aanvoelen. Het kan prettig zijn om een plafond of een deel van een plafond te laten verlagen. Maar hoe pak je zoiets aan? Overweeg je een plafond te laten verlagen dan is het aan te bevelen om daar advies over in te winnen. Je wil tenslotte dat een investering in je woning eerder waarde vermeerderend zal zijn en niet waarde verminderend. Al pas je een woning uiteraard primair aan voor jezelf is het toch wel fijn om te weten dat het op zijn minst geen kwaad doet aan de verkoopwaarde van je huis. Ook zijn er regels omtrent verbouwen die omschreven staan in het bouwbesluit. Als particulier heb je meestal geen zin om dit helemaal door te spitten dus is het fijn om met een bedrijf in zee te gaan die al geheel op de hoogte is van de laatste wetgeving.

 

Jouw (financiële) plafond

Je wil je plafond laten verlagen en daar zit uiteraard een prijskaartje aan. Als je een idee wil van een prijs is het slim om vrijblijvend offertes aan te vragen. Het is een idee om een totaalprijs te vragen om verassingen achteraf te voorkomen. Ook is het goed om te weten wat je precies wil bij het aanvragen van een offerte. Dat heeft tenslotte invloed op de prijs.