Toneel groep helvetia
Image default
Winkelen

De hondenpoepschep behoort tot de essentiële benodigdheden tijdens een rondje wandelen

Gaat u met uw hond wandelen? Dan neemt u verschillende zaken mee. Zo draagt uw hond een riem of een harnas, neemt u wellicht snoepjes mee om uw hond te belonen wanneer hij of zij uw commando’s opvolgt en is een waterflesje in de warme zomermaanden geen overbodige luxe. Ook een hondenpoepschep nemen steeds meer baasjes mee. En dat doen zij geheel niet zonder goede reden. De hondenpoepschep van Dierenhoekje, ook wel grijper genoemd, gebruikt u in combinatie met hondenpoepzakjes. Zo hoeft u ook geen vieze handen te vrezen.

Eenvoudig te gebruiken in combinatie met hondenpoepzakjes

De hondenpoepschep is erg eenvoudig te gebruiken. U vouwt de schep uit en plaatst een hondenpoepzakje in de opening. Daarna kunt u de poep van de grond rapen, knoopt u het zakje dicht en deponeert u het in een van de speciaal daarvoor bestemde prullenbakken. De schep is licht van gewicht en wanneer deze opgevouwen is, heeft deze een lengte van slechts dertig centimeter. Zo vormt het dus totaal geen last tijdens het uitlaten van uw viervoeter.

Hét adres voor uitlaatbenodigdheden

Een hondenpoepschep van hoge kwaliteit schaft u bij online winkel Dierenhoekje aan. Daar bent u ook aan het juiste adres voor andere uitlaatbenodigdheden, zoals poepzakjes, hondenriemen, harnassen of waterflessen. De producten worden zo snel mogelijk geleverd. Vrijwel altijd betekent dit dat u uw artikel(en) na maximaal drie werkdagen ontvangt. Bestelt u in Nederland voor € 49,- of meer, dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor Belgische klanten geldt een minimumbedrag van € 75,-.

Blijf op de hoogte van nieuwe aanbiedingen

Dierenhoekje is gespecialiseerd in producten voor honden en katten en levert een groot aantal A-merken. Wanneer u op zoek bent naar een bepaald product maar deze in de webshop niet treft, doen de medewerkers hun uiterste best om u hier toch van te voorzien. De webwinkel voert wekelijks nieuwe aanbiedingen. Middels de nieuwsbrief kunt u zich hiervan op de hoogte laten houden. Plaats uw bestelling vandaag nog in de webshop en ontvang de aankoop snel in huis.

https://www.dierenhoekje.nl/