Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Meer dan een cocktail!

Is jouw grootste wens om te kunnen shaken als Tom Cruise in Cocktail? Cocktail workshop Amsterdam gaat nog een stap verder dan dat. Vergeet wat je bij andere cocktailcursussen hebt geleerd en laat je verrassen door de professionals die de cocktail cursus Amsterdam geven. Geen cosmopolitans of mojito’s en caiparinha’s. Maar heerlijke zelfgemaakte cocktails met een gedachte erachter.

Waar komt de cocktail vandaan?

Er zijn vele verschillende verhalen over het ontstaan van de cocktail. Om meer gevoel bij de ambacht te krijgen begint cocktail cursus Amsterdam altijd met eerst een stukje achtergrond. Zo sta je dus niet zomaar ingrediënten bij elkaar te gooien, maar krijg je hopelijk een stukje liefde voor het vak mee. Als je je mee laat slepen is het bijna alsof je cocktails op locatie aan het drinken / maken bent.

En waar wordt geshaked?

De cocktail workshop Amsterdam hoeft niet per se in Amsterdam plaats te vinden. Het hele circus verplaatsen om lekker cocktails op locatie te maken is ook geen enkel probleem. Elke workshop is helemaal naar wens in te richten. Schroom dus niet om vooraf je eigen voorkeuren door te geven. Zo wordt de cocktail workshop de ideale teamnbuilding activiteit. Wacht dus niet langer met boeken.