Bent u op zoek naar een idee voor een leuk en origineel bedrijfsuitje in Gelderland of naar een bedrijfsuitje in Overijssel? Kijk dan zeker eens naar een bedrijfsuitje bij Jacksart! U kunt hier een leuke en creatieve schilderworkshop volgen, met verschillende arrangementen!

Gezellig en creatief bedrijfsuitje in Gelderland

Als u kiest voor een gezellig en creatief bedrijfsuitje bij Jack van Jacksart kunt u kiezen uit vier verschillende bedrijfsuitjes: basic, create, premium en vip. Het verschil tussen deze bedrijfsuitjes is de grootte van het canvasdoek wat gebruikt wordt om de schilder workshop op te volgen. Als u kiest voor vip zit er ook een diner en hotelovernachting bij in! Daarnaast is het mogelijk om een lunch, diner of borrelplank te bestellen bij een bedrijfsuitje.

Tijdens een bedrijfsuitje bij Jacksart leert u alle verf- en kunstenaars technieken. U krijgt dus echt een kunstenaarsgevoel! Het atelier van Jack is groot genoeg voor een grote groep. Alle collega’s kunnen dus mee! Als u een bedrijfsuitje hebt gehad bij Jack, kunt u op maandag, woensdag en zondagmiddag de geverfde doeken ophalen zodra deze gedroogd zijn.

Waar bevindt Jacksart zich?

Het atelier bevindt zich in Apeldoorn, aan de Christiaan Geurtsweg 12, wat dus uitstekend is als u een bedrijfsuitje in Overijssel of Gelderland wilt organiseren! Het is ook mogelijk om het bedrijfsuitje op een andere plek te organiseren. Hier wordt wel een meerprijs voor gerekend. Als u ervoor kiest om het bedrijfsuitje bij het atelier van Jack te doen, kunt u daar goed parkeren. Tevens is het atelier goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Vraag nu een offerte aan!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een bedrijfsuitje bij Jacksart? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan! Op deze manier bent u vooraf op de hoogte van de kosten. Als u het eens bent met de offerte kan er gelijk een afspraak ingepland worden. Na afloop krijgt iedere medewerker een kortingsbon van 10 euro op de kunstwerken van Jack zelf. Om een afspraak te maken of een offerte aan te vragen kunt u bellen naar 06 19947417 of u kunt het contactformulier op de website invullen.

https://www.jacksart.nl/