Toneel groep helvetia
Image default
Winkelen

Laat je verrassen door de mogelijkheden van acrylverf

Als kunstenaar of hobbyist die met acrylverf werkt, is het een leuke uitdaging om te experimenteren met deze verfsoort. Acrylverf is een soort verf welke bekend staat om de vele mogelijkheden die deze met zich meebrengt. Zo is deze verf bijvoorbeeld eenvoudig te verdunnen. Leg de verf aan met een gewenste hoeveelheid water en verdun deze naar wens. Breng vervolgens meerdere lagen over elkaar aan en creëer een kunstwerk met variërende dieptes. Je kunt er ook voor kiezen om de verf te mengen met een ander medium. Wat dacht je bijvoorbeeld van kleine veertjes of steentjes? Ook zand en papier zijn interessante opties om te gebruiken als mengmateriaal. Met deze materialen creëert je een unieke textuur.

Varieer ook eens in ondergrond

Acrylverf is niet alleen erg geschikt voor een schildersdoek, katoen of linnen. Heb je wel eens gedacht om de verf aan te brengen op plastic of metaal? Of op een houten achtergrond? Door te variëren met ondergrond ontdekt je de mogelijkheden van acrylverf weer helemaal opnieuw. Bij het gebruiken van een minder klassieke ondergrond is het wel van belang om deze goed te prepareren. Het zou natuurlijk zonde zijn als de verf niet goed pakt doordat het hout niet goed geschuurd is!

Bestel jouw benodigdheden bij dé specialist in kunstmaterialen

Al meer dan 60 jaar is Deva Art Materials een bekend adres voor alle materialen die met kunst te maken hebben. Het uitgebreide assortiment aan kunstenaarsbenodigdheden biedt iedere professioneel kunstenaar of gevorderde amateur de keus. Je vindt hier onder meer penselen, diverse soorten verf, schildersezels en materialen om te etsen. Als je naast het verven met acrylverf nog meer kunstvormen wilt ontdekken, is dit de plek bij uitstek. Bestel de benodigdheden die je wilt hebben eenvoudig online. Binnen één à twee werkdagen is het al mogelijk om deze op te halen in de winkel. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de artikelen te laten bezorgen. Zo heb je weer meer tijd voor jouw kunst!

https://www.deva.nl/