Toneel groep helvetia
Image default
Eten en drinken

Buffetten, borrelhapjes en BBQ catering voor thuis of op het werk

Ik organiseer een evenement. Zal ik een cateraar inschakelen?

De keuze om een cateraar in te schakelen kan slim zijn. Bij een grote groep gasten is catering zelf maken een behoorlijke klus. Ook moet je er rekening mee houden dat gasten een allergie kunnen hebben. Om hier goed mee om te gaan is kennis van allergenen vereist. Happie Delivery heeft jarenlange ervaring met catering en met allergien.

 

Wat voor types catering bestaan er?

Voor elk evenement is er bij Happie Delivery Zaandam een passende catering. Voor de zakelijk dagbesteding kunt u gaan voor een lunch. Organiseert u een particulier avond evenement, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een volledige BBQ catering of voor een buffet.

 

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een cateraar?

  • Als u Happie Delivery inschakelt hoeft u zelf het menu niet te bedenken en u hoeft zelf de inkopen niet te doen.
  • U hoeft zelf geen rekening te houden met allergieën of dieetwensen. Dit doen wij!
  • De dagen, die u normaal kwijt zou zijn aan voorbereiden in de keuken, kunt u nu spenderen aan andere belangrijke zaken.
  • Het serveren van gerechten kunt u uitbesteden, zodat u zelf ook kunt genieten van het feest.
  • Als klap op de vuurpijl; U hoeft de afwas niet te doen, dat doen wij!

 

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Een bestelling plaatsen kan bij Happie Delivery heel gemakkelijk online. Met een paar klikken heeft u het gewesnte menu besteld en wordt het bij u afgeleverd. U kiest zelf hoe u wilt betalen; per bank overschrijving, met ideal of per pin bij aflevering.

 

Hoe wordt de catering afgeleverd?

Alle gerecht die koud moeten zijn komen geleverd in een koelbox. Alles wat word hoort, komt warm aangeleverd en wordt geplaatst in chafings-dishes. U hoeft zelf dus niets te doen, wij stallen het voor u uit.

 

Kan ik ook een eigen menu bedenken?

Dit is geen enkel probleem. Wij vinden het heel leuk als een klant meedenkt aan het menu. U vertelt ons uw wensen en wij gaan aan de slag met een voorstel. Heeft u een aantal gerechten in uw hoofd die u graag op het menu ziet verschijnen, dan plaatsen wij die erop.

 

Waar wordt de catering allemaal geleverd?

Happie Delivery levert momenteel in Noord-Holland, Flevoland en Utrecht. Woont u buiten één van deze gebieden, maar wilt u toch bij ons bestellen. Neem gerust contact met ons op.

 

Gerelateerde artikelen

Coctailshaker huren

Online snoep halen

Hoe bespaar je op online eten bestellen?