Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Kinderdagverblijf Kids voor Kinderen wil alleen het allerbeste voor je kind!

Veiligheid en gezondheid

Elke ouder zoekt een veilige kinderopvang waar je kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen. Kids voor Kinderen is dan ook een kinderdagverblijf waar elk kind naar hartenlust kan spelen en experimenteren. Terwijl ze een oogje in het zeil houden, staan hun gediplomeerde pedagogische medewerkers steeds klaar voor elk kind. Kids voor Kinderen creëert zo een veilige en gezonde omgeving waarin de ontwikkeling van elk kind voortdurend gestimuleerd wordt!

Kinderdagverblijf Hilversum en Baarn

Kids voor Kinderen biedt zowel kinderopvang Hilversum als kinderopvang Baarn aan. Het kinderdagverblijf Hilversum bestaat uit een ruime villa met een grote tuin. De kinderopvang Baarn wordt dan weer gekenmerkt door zijn landelijke ligging. Naast een groot speelveld is er ook een dierenweide aanwezig waar je zelfs alpaca’s kan terugvinden. Beide vestigingen beschikken ook over verschillende moestuintjes, zodat de kinderen lekkere en verse groentjes kunnen oogsten!/p>

Kinderen van elke leeftijd

Kids voor Kinderen biedt zowel kinderopvang als bso Hilversum en Baarn aan. Dagelijks worden er verschillende ontwikkelingsgerichte activiteiten georganiseerd. Elke activiteit is steeds afgestemd op de leeftijd van de kinderen en zal bepaalde vaardigheden stimuleren. Elk kind zal bovendien persoonlijk geëvalueerd worden door een mentor. Het is namelijk enorm belangrijk dat een kind zich goed in de groep voelt om zich optimaal te kunnen ontwikkelen.

Ideale omgeving voor kinderen

De pedagogische medewerkers van Kids voor Kinderen beginnen elke dag vol enthousiasme. Zowel in de kinderopvang Hilversum als in de kinderopvang Baarn wordt er een veilige speelomgeving gecreëerd en krijgen de kinderen dagelijks een gezonde lunch voorgeschoteld. Tijdens de verschillende groepsactiviteiten zal elk kind ook voldoende persoonlijke aandacht krijgen. Kids voor Kinderen is een professioneel kinderdagverblijf waar niets de ontwikkeling van je kind in de weg zal staan!

https://www.kidsvoorkinderen.nl/

Gerelateerde artikelen

Zij jagen hun dromen na

NDO onderzoek afhankelijk van het materiaal

Een heerlijk moment voor uzelf in de salon