Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Kies voor fysiotherapie in Zutphen en Deventer

Hebt u al langere tijd last van uw lichaam en beperkt dit u in uw bewegingsmogelijkheden dan moet u misschien behandeld worden door een fysiotherapeut. Voor fysiotherapie Zutphen of fysiotherapie Deventer kunt terecht bij Fysiotherapie W&H. Voor algemene fysiotherapie, maar ook voor meer gespecialiseerde diensten zoals o.a. dry needling, bekken fysiotherapieën, manuele therapie, kunt u bij ons terecht. Wij beheersen alle disciplines.

U kunt terecht op drie locaties in Zutphen en Deventer

Voor al uw fysiotherapie kunt u terecht op twee locaties in Deventer en een in Zutphen, maar natuurlijk bent u ook welkom bij ons als u in de regio woont. De kleine praktijk staat garant voor een persoonlijke aanpak, bij ons bent u geen nummer. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars, maar ook is een verwijzing niet altijd noodzakelijk. Controleer van te voren op hoeveel vergoedingen u recht hebt bij uw verzekering, vaak wordt er meer vergoed dan u denkt.

Een paar voordelen op een rij

Voor zowel de praktijk in Deventer als Zutphen zijn de belangrijkste voordelen: we beschikken over ervaren fysiotherapeuten die de verschillende soorten fysiotherapie beheersen, hebben ruime behandelkamers, zijn uitstekend bereikbaar, hebben contracten met alle zorgverzekaars en bovendien werken we met aantrekkelijke tarieven. Elke klacht met betrekking tot uw bewegend functioneren – of het nu uw nek, rug, benen of armen betreft – vereist een adequate aanpak door een specialist. Voor iedere klacht hebben we specialisten in huis.

Zelfstandige oefeningen staan op onze website

Als extra service staan op onze website oefeningen die u zelf thuis geheel zelfstandig kunt beoefenen. O.a. voor de armen, de onderrug, de bovenrug, de benen en de nek. Gaat u hiervoor naar de website van Fysiotherapie W&H. Wilt u direct naar Deventer, klik dan fysiotherapie Deventer. We hebben twee vestigingen in Deventer. Wilt u liever informatie over Zutphen, klik dan fysiotherapie Zutphen.

https://fysiotherapiewh.nl/

Gerelateerde artikelen

Vintage webwinkel

LED lampen

Houtkachel Apeldoorn voor sfeer en romantiek in huis