Toneel groep helvetia
Image default
Dienstverlening

Jouw nieuwe deur binnen een paar dagen thuisbezorgd

Terrasdeuren, achterdeuren, voordeuren en binnendeuren: je vindt ze in de meest uiteenlopende smaken en stijlen op Mijndeurenwinkel.nl. Het aanbod Albo, Austria en ook Weekamp binnendeuren is overzichtelijk onderverdeeld in:

-zwarte binnendeuren;
-kamerhoge deuren;
-moderne binnendeuren;
-klassieke binnendeuren;
-landelijke binnendeuren;
-tijdloze binnendeuren;
-vlakke deuren.

Klassieke deuren zijn speciaal ontworpen voor traditioneel ingerichte woningen. Er zitten deuren met en zonder glas tussen, witte en zwarte exemplaren, stompe en opdek uitvoeringen. We beschrijven een populaire klassieke deur: de Austria classic Line Naarden. Kenmerkend is de stijlvolle 8-ruitsverdeling. De onderdorpel is 20 cm, de bovendorpel 14 cm. Vanaf de onderkant gemeten bevindt zich op 105 cm een slotgat- en voorplaatboring (type Nemef 1200). De deur is met witte grondverf behandeld. Het glas wordt los meegeleverd. Hierbij heb je de keuze uit blank vlak glas, half mat vlak glas, satijn vlak glas, blank facet glas, satijn facet glas en Byzantijn glas. De luxe sierprofilering maakt deze deur helemaal af.

Bestel meteen deurkrukken mee

Naast Weekamp voordeuren, Skantrae binnendeuren en Java terras- en achterdeuren, bestel je een passende deurkruk natuurlijk ook via Mijndeurenwinkel.nl. Eén specifiek advies kunnen we niet geven. Persoonlijke voorkeuren spelen een grote rol. De een vindt een zwarte deurkruk mooi, de ander kiest voor mat goud. Andere mogelijkheden zijn wit, gepolijst zilver en mat zilver. En dan de vorm. We zijn benieuwd wat jij het mooist vindt: een strakke, hoekige vormgeving of toch liever rond en zacht. Bekijk vooral ook de Timeless deurkrukken in zilver met zwart. Deze hebben een rond, vierkant of klavervormig rozet. We kunnen ons voorstellen dat je een beetje twijfelt. Een tip: plaats een aantal deurkrukken in je online winkelwagen, denk er even over na en maak later een afgewogen keuze. Heb je behoefte aan advies op maat? Schakel de Mijndeurenwinkel.nl-klantenservice in. Je kunt de medewerkers telefonisch benaderen: 0252- 347 395. Stel je je vraag liever per mail? Gebruik klantenservice@mijndeurenwinkel.nl. Langskomen in Noordwijkerhout mag ook. Als je je bezoek van te voren aankondigt, staat de koffie klaar! Dit is het adres: Walserij 60, 2211 SL.

 

https://www.mijndeurenwinkel.nl/