Wil jij een huis kopen in Apeldoorn? Dan ben ik blij dat je mijn verhaal leest! Wie al in Apeldoorn woont, weet wel bij welke makelaar in Apeldoorn hij moet zijn: Goos Makelaardij. Als geboren en getogen Apeldoorner wist ik dat dus ook. Maar ik kan het me goed voorstellen dat je nog niet zo thuis bent in de makelaarswereld als je voor het eerst een huis gaat kopen of als je van buiten Apeldoorn naar deze stad wilt verhuizen.

Ben jij op zoek naar koophuizen in Apeldoorn van buiten de stad? Dan kan ik je Goos Makelaardij aanrader als je makelaar in Apeldoorn en ik zal je vertellen waarom.

Mijn ervaring met Goos Makelaardij

Ik ben opgegroeid in Apeldoorn, dus ik ken de stad redelijk goed. Des te belangrijker is het dat een makelaar daadwerkelijk eerlijk is over de kwaliteiten van een stad of buurt, want ik ken de omgeving. Over Goos Makelaardij kan ik dan ook niets anders zeggen dan lof. Ik ben afgelopen jaar verhuisd met hulp van Goos en heb dit als zeer prettig ervaren. Onze makelaar was recht door zee en eerlijk. Zowel voor de verkoop van onze toenmalige woning als bij de zoektocht naar koophuizen in Apeldoorn hebben we de begeleiding van Goos als zeer prettig ervaren.

Waarom ik Goos Makelaardij aanraad?

  • Ze werken echt vanuit een no nonsense mentaliteit en zijn eerlijk;
  • Je merkt dat ze graag een stapje extra zetten om je te helpen je droomhuis te vinden;
  • Onze makelaar luisterde echt naar onze wensen en kwam proactief met voorstellen;
  • De makelaars kennen de stad echt op hun duimpje en delen uit zichzelf zowel de voordelen als de mindere kanten van een woning én de omgeving;
  • Ze worden ook door anderen hoog beoordeeld op Finda;
  • Van aankoop begeleiding tot financieel advies: ze bieden alles onder één dak;
  • Ze hebben al 30 jaar ervaring in Apeldoorn en omgeving.

Het aanbod koophuizen in Apeldoorn

Apeldoorn kent vele diverse soorten wijken en daarmee ook een grote variatie in huistypen. Om die reden vinden veel mensen een passende woning in Apeldoorn. Er valt veel te huren hier, maar het aanbod koophuizen in Apeldoorn is ook hartstikke goed (in deze tijd). Ben jij je dus aan het oriënteren op koophuizen in het Veluwegebied? Dan is de huizenmarkt in Apeldoorn bekijken zeker de moeite waard. Door de diversiteit in typen woningen is de kans groot dat er een match bij zit, zo heb ik ervaren.

Succes met je huizenjacht!

Hopelijk heb je iets aan mijn persoonlijke ervaring met Goos Makelaardij in Apeldoorn gehad. Als je een huis wilt kopen in Apeldoorn zal ik zeker met deze makelaar een kennismaking plannen en een kijkje bij ze nemen. Ik wil je heel veel succes wensen in je zoektocht naar een mooi huis én het kiezen van de juiste persoonlijke makelaar! šŸ˜‰

https://www.goos.nl/