Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Glazenwassersonderdelen en telescoopstelen voor scherpe prijzen

Telescoopstelen en watertanks voor de professionele glazenwasser

Deze glazenwasserswinkel uit Leiderdorp heeft alle soorten telescoopstelen. Zo levert Telewash Winkel vanuit de webshop en showroom talloze aluminium telescoopstelen en exemplaren van carbon en glasfiber. Ook als u andere glas- of gevelreinigingsproducten nodig heeft, zoals hogedrukreinigers en watertanks, dan kunt u bij deze schoonmaakgroothandel terecht. Alle producten hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding, zoals de populaire watertank van 1000 liter.

Gemakkelijk en snel glazen wassen met telescoopstelen

Telewash Winkel heeft een zeer groot assortiment telescoopstelen met verschillende lengtes voor glasbewassing op hoogte. Het eigen merk Formula One biedt stelen met een dubbellaagse technologie, die het product extra sterk maakt. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een Unger, Phantom of Spotlite telescoopsteel. Dit zijn stelen van betrouwbare merken, die u snel en makkelijk online kunt bestellen. Dit bedrijf in glazenwassersonderdelen staat bekend om de goede service en kan u helpen met advies als u een specifieke telescoopsteel nodig heeft of een product zoekt dat niet op de website staat.

Watertank 1000 liter voor een professionele aanpak

Wilt u als glazenwasser een bepaalde hoeveelheid water vervoeren, dan heeft Telewash Winkel altijd een watertank in de maat die u nodig hebt. Er zijn zowel staande als liggende varianten, die gemaakt zijn van kunststof en die u eenvoudig reinigt. Of u nu een model van 175 liter, van 350 liter, een watertank 1000 liter of een grote buffertank nodig heeft, deze winkel heeft veel tanks en accessoires voor u op voorraad. Bij een bestelling vanaf 100 euro is de bezorging bovendien gratis.

Telewash Winkel is dé specialist in glazenwasserssystemen en -gereedschappen. Hier vindt u altijd de artikelen die u zoekt en kunt u rekenen op een vakkundig en eerlijk advies van een ervaren professional. Voor vragen over telescoopstelen, watertanks en andere benodigdheden is het mogelijk om te bellen of e-mailen. Ook bent u van harte welkom in de winkel!