Op zoek naar meubels, wanddecoratie of verlichting? Nieuwe keuken, woon- of badkameraccessoires nodig? Deens is dé plek om te shoppen. Je kunt er terecht voor labels als Urban Cotton, Bungalow, HAY en Nordal. De volledige collectie is ingedeeld naar:

-merk;

-product;

-ruimte.

Je kunt tevens zoeken binnen categorieën als ‘nieuw’, ‘sale’ en ‘inspiratie’. We richten onze pijlen nu even op laatstgenoemde. Inspiratie is moeilijke te sturen. Bezieling komt vaak onverwacht. Om jou op ieder gewenst moment goede ideeën te geven heeft het Deens-team een groot aantal foto’s online gezet. Als je erover heen scrolt zie je allemaal getallen verschijnen. Die corresponderen met items op de foto. We geven twee voorbeelden. Een foto van een zithoek met daarin onder andere een oudroze retro vier-zit-sofa inclusief plaid en sierkussen, een naturel vloerkleed van juten, een zwarte spiegel blok salontafel, een bijzettafel van aardewerk en een handgeweven rieten hanglamp. Een prachtig kloppend geheel. Een tweede inspirerend plaatje: een setje van vier verschillende vazen voor op een tafel, vensterbank of dressoir. De designers van Urban Nature Culture hebben echt weer hun best gedaan!

Een aantal van deze merken ken je vast: KEK Amsterdam, Madam Stolz, HK living, Zusss, Bloomingville en Ferm Living. Als het om kussenhoezen gaat, is Nordal een naam om te onthouden. Castor is een velvet grijze huls van 63 bij 38 cm. Je kunt ‘m op 30 graden mee wassen. Zandkleurige en licht zandkleurige hoesjes zijn er ook, net als off white en donkerblauwe modellen. Andere Nordal producten die we kunnen aanbevelen zijn: vloerkleden, kasten, tafels, deurgordijnen en lampen. De makers van HOUE producten hebben zich onder meer toegelegd op voetenbankjes, schommelstoelen en tuinstoelen. Super hip allemaal! HOUE is een vrij jong Deens designhuis. Het werd in 2007 opgericht om vernieuwende design meubels voor binnen én buiten op de markt te brengen. Kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid  staan centraal. Dit alles tegen zeer schappelijke prijzen. Overigens, bestel je voor meer dan €50,00 op Deens.nl dan worden er geen bezorgkosten gerekend.

https://www.deens.nl