Toneel groep helvetia
Image default
Dienstverlening

Eindhoven Airport Parking – Waar de auto achter te laten

Ga je dit jaar richting Spanje om het gebied te ontdekken? Ideeën voor waar je je auto moet parkeren rond Eindhoven airport zijn er veel en het is lastig om de juiste te kiezen. De paradox is dat je de laagste prijzen krijgt voor vroege vluchten zoals die van 7 uur ’s ochtends maar dat betekent dan ook dat je er al om half zes in de ochtend moet zijn. Het is dan lastig om een vriend te vragen om je om 4 uur al naar het vliegveld te rijden! Er zijn een aantal oplossingen om de keuze te vergemakkelijken. Zo kun je gebruik maken van de Park and Fly services. Er zijn een aantal hotels en autoverhuurbedrijven waar je ook zou kunnen parkeren.

Er zijn ook vier plekken rond Eindhoven International Airport waar je ook mag parkeren als je je auto dicht bij het vliegveld wilt hebben staan. Valet parking is ook een mogelijkheid maar dit stijgt vaak boven het budget van veel mensen uit. Als je bij het vliegveld parkeert moet je gebruik maken van de shuttle service om bij de terminal te komen.

Vergeet ook niet Eazzypark shuttle te overwegen als optie. Sommige stations bieden long term parking maar ga er niet van uit dat degene die je uitkiest dat ook heeft en controleer dit van te voren. Dit is een goede en goedkope optie vanaf het colesium naar het vliegveld.

Een buurman of vriend vragen kan lastig zijn maar je kunt een dealtje met ze sluiten waardoor ze het toch willen overwegen. Zo kun je voorstellen om het gras een keer te maaien of om op de kinderen te passen als ze een keer uit willen gaan. Wees hierin creatief en voel het niet als last als je iets terug kunt doen voor ze.

Een paar jaar geleden had ik echt een vroege rit nodig en had geen zin om het aan mijn vrienden te vragen. Mijn buurvrouw had het wel eens gehad over het opzetten van een website dus vertelde ik haar dat ik aan haar website ging werken als ik terug was. Ze was er superblij mee en voor mij was het ook een goede deal.

 

 

 

https://eazzypark.nl

Gerelateerde artikelen

Het beste schildersbedrijf van Den Haag

Goudprijzen

Kies voor schoonmaakbedrijf Hofkens HIG voor professionele hulp