Toneel groep helvetia
Image default
Bedrijven

Een gereviseerde versnellingsbak bespaart u gedoe

Een gereviseerde versnellingsbak bespaart u gedoe

We hoeven u vast niet uit te leggen dat de versnellingsbak in uw auto een wezenlijk onderdeel is. Probeert u zich maar eens voor te stellen hoever u nog zou komen zonder goed werkende automatische versnellingsbak. Geeft hij er de brui aan, dan is een versnellingsbak revisie dan ook een goed plan. Natuurlijk begrijpen wij dat u al snel aan versnellingsbak revisie kosten denkt. We kunnen u garanderen: dat valt erg mee. En u bespaart u de uitgaven voor een nieuwe automatische versnellingsbak.

Controle, onderhoud en reparatie

Misschien denkt u nu dat er niets mis is met uw versnellingsbak. We zijn blij voor u! Maar mocht u merken dat hij minder goed werkt, dat automatisch schakelen steeds meer met haperingen verloopt: wacht dan niet te lang. Een kleine controle, en indien nodig reparatie, is zo uitgevoerd. Een complete automatische versnellingsbak revisie is een ander verhaal. Maar door er op tijd bij te zijn, is een complete revisie wellicht niet eens nodig en kunt u de versnellingsbak revisie kosten nog een hele tijd voor u uit schuiven.

Zomer en winter zorgeloos schakelen

Er is nogal een verschil tussen rijden in de zomer of met winterse omstandigheden. Uw auto heeft ’s winters meer te lijden en dat geldt zeker ook voor uw versnellingsbak. Heeft hij al wat kuren en gebruikt u uw auto regelmatig in de winter? Wij voeren voor lage versnellingsbak revisie kosten uw revisie graag uit.

Schakelen en versnellen

Goed kunnen schakelen is van wezenlijk belang voor uw auto, zeker als u in het dagelijkse verkeer vaak optrekt, versnelt en weer stopt. Niet goed automatisch kunnen schakelen gaat absoluut ten koste van uw brandstofverbruik. Laat die extra uitgaven niet oplopen, kies liever voor een goed uitgevoerde versnellingsbak revisie tegen beperkte kosten. Uw auto en u zullen er blij mee zijn.